Betaling ARCON 31

Din betaling:

Du må logge inn før du kan se status på din betaling.

Betalingsmetoder:

Fremgangsmåten for bestilling av billett til Arcon 31 er helt ny, og erstatter tidligere ordninger. Den nye løsningen innebærer at du går til denne siden og fullfører bestillingsprosessen der. Da vil du enten kunne betale bestillingen din med kort der og da, eller og få tilsendt betalingsinformasjon på e-post.

Fristene for forhåndsbetaling 2015 er 11. juni for betaling med regning/KID, og 17. juni for betaling med PayPal/kort.

Det er også mulig å betale i døra når du ankommer festivalen, enten med kort eller kontant.

Etter at du har betalt kan du registrere hva du vil spille her på nettsidene ved å logge inn og oppgi turneringsønsker.

Priser for Arcon 31:

Forhåndsbetalt festivalpass: 300,-
Festivalpass kjøpt i døra: 400,-
Dagspass fredag: 100,- (selges ikke før rigging er ferdig)
Dagspass lørdag: 200,-
Dagspass søndag: 200,-
Dagspass mandag: 100,-
Medlemskap personer født 1989 eller tidligere: 100,-
Medlemskap personer født 1990 eller senere: 50,- *
* Inngang på festivalen er gratis for medlemmer som er født i 1990 eller senere.

Forhåndsbetaling gjøres her. Vi har en helt ny løsning for salg og bestilling av billetter i år, så vi ber om at du leser all informasjonen nøye før du bestiller. Dersom du ikke rekker å forhåndsbetale, kan du betale inngang i døren når du ankommer festivalen. Det er også mulig å betale for dagspass.

Nytt av året er det at medlemskap i Foreningen Arcon ikke automatisk følger med billetten. Dersom du ønsker å melde deg inn i foreningen må du betale medlemskap i tillegg til inngangspenger. Ungdom (født i 1990 eller senere) betaler 50 kr for medlemskontingent og får da gratis inngang på festivalen.

Innbetalingsdato:

Datoen når festivalpasset ble betalt bestemmer rekkefølgen av deltagere til turneringer om de blir fulle! Man kan med andre ord betale festivalpass allerede i januar og være nært sagt først i køen til samtlige turneringer. Deltagelse på turneringer kan endres på nett senere uavhengig av dette. Jo tidligere man betaler, jo større sjanse er det for å komme med på turneringer man ønsker.

Generelle vilkår:

Arcon forsøker å holde prisnivået så lavt som mulig, men er helt avhengig av billettinntekter for å klare å avholde festivalen. Alle som ønsker å delta på festivalen, enten de bare er der noen timer eller deltar hele helgen, må derfor kjøpe billett. Dette gjelder også de som arbeider som frivillige under festivalen (gophere), arrangerer turneringer, er dommere, jobber i utvalg, komité og styre. Det er mulig å jobbe så mange timer underveis i festivalen at man får goder i form av redusert pris til neste års festival (se xp-oversikten på siden om Frivillige), men alle må ha billett for å komme inn.

Arcon er basert på frivillighet i alle ledd, og det er derfor heller ingen av de som jobber med å avholde festivalen som får lønn for jobben. Arcon er en ikke-komersiell forening, det er ingen som tjener penger på festivalen eller tar ut noe overskudd/utbytte. Alle inntektene går direkte tilbake til å lage en best mulig festival for våre deltagere.

Medlemskap i foreningen Arcon:

Foreningen Arcon er en demokratisk medlemsforening som drives helt frivillig. Alle som ønsker det kan tegne medlemskap. Arcon er del av organisasjonen Hyperion (N4F), og medlemskap i Arcon innebærer derfor også et medlemskap i Hyperion.  Fordelene ved å være medlem er at man får delta med stemmerett på Arcons årsmøte og at man kommer inn gratis på festivalen dersom man er under 26 år. Du kan lese mer om medlemsskapet, og endringene som ble gjort i 2015 her.

Rull til toppen