Frivillige ARCON 31

Arcon drives av dusinvis av engasjerte frivillige, og de fleste jobber med praktiske oppgaver under selve festivalen. Disse kalles «gophere», og blir med i en av de hyggeligste turneringene i Arcon: Spillet om å gjøre festivalen best mulig for alle deltakerne! Gophere selger mat i kantina, henger opp informative skilt, rydder bort søppel, sitter nattevakt og mye mer. For å melde deg som gopher så går du til påmeldingen din og melder deg som gopher i de puljene du har lyst til å jobbe (obs! du må være logget inn for å kunne melde deg på arrangement).

Gophere får også tildelt erfaringspoeng basert på hvor mye de jobber under festivalen og hvilke jobber de tar. Efaringspoeng gjør at man stiger i nivåene og får stadig mer eksklusive belønninger!

 

lvl1  Bystander (0 xp) : Du får gopherdollar som kan brukes på mat og drikke, en vakker t-skjorte i nydelig gult som viser hvor flink du er, og adgang til den store etterfesten på mandag kveld.

 

 

lvl2 Sidekick (4000 xp): Du får en spesiallaget terning og et verdifullt gavekort.

Jobbet du også i forkant av festivalen starter du på level 2! Hvis du starter Arcon som level 2, kommer du inn på festivalen for bare kr. 50.

 

 

lvl3 Vigilante (8000 xp): Du får en nydelig gopher-kopp som kan fylles med kaffe og te resten av festivalen! Du får også en ekstra oppmerksomhet på den store etterfesten, og invitasjon til idemyldremøte for neste års Arcon.

 

 

lvl4 Superhero (15000 xp): Du får en Arcon-hettegenser (selges ikke! Kun til hardtarbeidende ildsjeler, og kan bare fås en gang!). Du får også et eget diplom som takk for innsatsen. Du er nå en ekte superhelt!

 

 

lvl5 Protector of Arcon (25000 xp): Du får ytterligere et verdifult gavekort fra Arcons velfylte skattekammer, og et eget diplom som takk for innsatsen (signert av hele ledergruppen!). Du vil også få et spesiallaget portrett av deg selv som den superhelten du er! Du får starte neste års Arcon som level 2, og du kan smykke deg med den eksklusive tittelen Protector of Arcon!

Rull til toppen