Frivillige ARCON 38

ARCON søker igjen etter frivillige som ønsker å hjelpe til under årets festival.

For de som ikke har vært innom dette før, så bruker vi et erfaringspoengssystem. Flere skift gir mer XP som låser opp nye levels, som igjen vil gi flere goder (pluss en oppgradering i tittelen).

Fra du starter på level 1 vil du ha tilgang til frivilligskjorte, pluss ARCON-koppen som gir fri tilgang på te og kaffe i tebaren. Det vil også være et eget rom for frivillige hvor man kan hvile. De periodene du jobber skal det også være tilgang på mat og drikke.

Etter hvert som du går opp i level vil det være andre belønninger å legge til. Når du level 4 blir det noe eksklusivt på deg som kun er å få tak i for denne gang. Level 5 og du har nådd et nivå hvor du vil starte neste år som level 2 med tilgang på seng.

De som nådde level 5 i 2019 vil være level 2 fra starten i år.

 

Kantine og pub er ikke en del av våre plikter i år, men det vil være nok å henge fingrene i. 

 

Alle som har vært frivillige under årets ARCON er også invitert på frivilligfesten som skjer like etter at vi har pakket sammen på mandag. Stedet er speiderhytta på Vestgrensa, og det vil gå natten gjennom for de som har energien. Mat og brus skal være inkludert, men vil du ha noe sterkere må det bringes med selv

 

Meld deg på på program-siden, eller kontakt oss i disken utenfor frivilligrommet dersom du ønsker å være en del av heltene.

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på frivillig@spillfestival.no eller på vår Discord.

Rull til toppen