Praktisk ARCON 35

Praktisk Informasjon

Dato

21. juni – 24. juni 2019.
Festivalen er åpen hele døgnet fra fredag kl 17:00 til mandag kl 15:00.

Sted

Kongshavn videregående skole, Kongsveien 30, Oslo.

Skolen er universelt utformet og har en heis som alle kan benytte seg av.

Kongshavn skole (tidligere Sjømannsskolen) er fra 1917 og både bygget og området rundt er verneverdig. Grøntområdene både ved og i nærheten av skolen er fredet, og det er fantastiske, uerstattelige fresker på veggene.

     

Kollektivtransport

Trikkene 18 Ljabru og 19 Ljabru stopper rett utenfor skolen på Ekebergparken. Begge trikkene går gjennom sentrum. Rutetider finner du på www.ruter.no.

Bil og parkering

Veien opp til skolen er sperret med bom, ta kontakt med oss på arcon@spillfestival.no om du trenger å kjøre spillutstyr eller deltakere helt fram til døra. Man behøver gyldig HC-bevis for å parkere på skolens parkeringsplass. Vi anbefaler at våre deltagere tar kollektivtransport.

Mat og drikke

Kantinen selger brus, snacks, varmmat og brødmat, blant annet gryter, burgere, yogurt og toast. Vegetaralternativ er tilgjengelig.  Arcon har en te- og kaffebar lokalisert i 2. etasje. Kjøper du Arconkoppen får du gratis påfyll av kaffe og te hele festivalen! I ølteltet utendørs er det 18 års aldersgrense, og her serveres det øl og vin på kvelden.

Overnatting

Vi har gratis overnattingsplasser! Ta med liggeunderlag eller annet soveutstyr som tar lite plass, siden det kan bli trangt. Sovelokalene er åpne hele døgnet fra fredag kl 20.00 til mandag 10:00. Husk å hente bagasjen din før vi stenger! Egne vakter passer på hele natten. Vi ber deg som skal overnatte rigge opp senest klokka 22.00 den dagen du ankommer.

Verdisaker

Skulle du være uheldig å miste noe, vær vennlig gi beskjed i resepsjonen. Det er skap på skolen som kan låses, så lenge du har en hengelås. Husk å tømme skapet før du reiser, vi har ikke tilgang til skolen etter festivalen. Uansett er man ansvarlig for egne eiendeler.

Frivillige

Festivalen ARCON driftes av frivillige. Har du lyst til å hjelpe til med arbeidet under festivalen kan du finne mer informasjon her. Det vanker frivllig-goder og fest til de som bidrar.

Ordensregler

Arcon ønsker et inkluderende og åpent spillmiljø. Alle deltakere forventes å vise respekt for sine medspillere.  Disse praktiske reglene gjelder under festivalen:

  1. Det er forbudt å bruke tobakksprodukter på skolens område, både innendørs og utendørs. Det er også forbudt å opptre beruset på festivalens område, og alkohol kan bare nytes i puben. Røyking foregår på henviste plasser.
  2. All bruk av åpen ild, også stearinlys, er forbudt. Den som er så uheldig å utløse en brannalarm, må betale for utrykningen.
  3. Alle deltagere bes bære adgangsbeviset på seg, godt synlig. Registrering skjer i resepsjonen.
  4. Det er ikke anledning til å bære våpen eller replika av sådan i lokalene. Vannpistoler og tilsvarende er ikke tillatt.
  5. Dyr er ikke tillatt i Arcons lokaler.
  6. Deltakere skal rydde etter seg når de er ferdige med et spill.
  7. I sovelokalene skal det til enhver tid være stille. Det er kun tillatt å sove i disse.

Vi forbeholder oss retten til å vise bort deltakere som trakasserer andre eller bryter ordensreglene.

Salg

Dersom du ønsker å selge spillrelatert materiale, ta kontakt på admin@spillfestival.no.

Rull til toppen