Frivillige ARCON 35

Arcon drives av dusinvis av engasjerte frivillige, som jobber med praktiske oppgaver under selve festivalen. De frivillige er med i en av de hyggeligste turneringene på Arcon: spillet om å gjøre festivalen best mulig for alle deltagerne! Som frivillig blir du en del av et hyggelig og sosialt arrangørmiljø, og du får også ulike belønninger basert på hvor mye du jobber.

Frivillige jobber i skift på 3 timer. Du velger selv når, og hvor mange skift du har lyst til å jobbe. I tillegg til de vanlige skiftene under festivalen, er det også mulig å være nattevakt. Denne vakten er fra 03:30 til 09:00 neste morgen, men gir også bedre belønning!

Arbeidsoppgaver

Som frivillig jobber du med følgende arbeidsoppgaver:

  • Rigging: Rigging av festivalområdet før og etter festivalen.
  • Resepsjon: Registrere deltagere og ta i mot betaling.
  • Vakt: Auditorium- og nattevakt.
  • Kantine: Lage og selge mat og snacks.
  • Pub: Bare for frivillige over 18 år. Selge drikkevarer og snacks.
  • Renhold: Holde festivalområdet ryddig og fritt for søppel.

Du trenger ingen forkunnskap for å være frivllig! Du vil få opplæring i alle systemer/rutiner der dette er nødvendig.

Belønninger

Vi ønsker selvsagt å gi alle som jobber frivillig noe igjen for slitet! Som frivillig får du en gratis T-skjorte kun for frivillige, du får spesielle Arcon-mynter (Arcoins) som kan brukes i kantina, og du får bli med på Arcons etterfest mandag 24. juni. I tillegg får du tildelt erfaringspoeng basert på hvilke jobber du tar (se tabell under). Erfaringspoeng gjør at du stiger i nivå og får stadig mer eksklusive belønninger!

Jobbe et skift (3 timer) under festivalen 3000 xp + 2 Arcon-dollar
Jobbe med opprigging/nedrigg før og etter festivalen 2000 xp + 2 Arcon-dollar
Nattevakt (kl 03:30-09:00) – NB! Begrenset antall plasser 5000 xp + 3 Arcon-dollar
Bonus XP (for krevende arbeidsoppgaver) 1000 xp

Erfaringsnivåene

Nivå 1 – (0 xp): Når du starter ditt første skift som frivillig på Arcon, får du utdelt en flott frivillig- T-skjorte. I tillegge får du bli med på den store etterfesten mandag 25. juni.

Nivå 2 – (4000 xp): Du får en spesiell Arcon-terning, og en egen frivillig-kopp som gir deg ubegrenset med te og kaffe fra Arcons tebar.

Nivå 3 – (9000 xp): Du får et verdifullt gavekort fra Outland.

Nivå 4 – (16000 xp): Du får den ettertraktede Arcon-hettegenseren! Den selges ikke, men gis kun til hardtarbeidende ildsjeler (gis ikke til personer som har hettegenser fra før).

Nivå 5 – (25000 xp): Du starter neste års Arcon på nivå to! Du får ytterligere et enda mer verdifullt gavekort fra Outland, og en spesiell utmerkelse som takk for innsatsen, signert av hele Arcons ledergruppe.

For å melde deg som frivillig går du til påmeldingen din og melder deg som frivillig i de periodene du har lyst til å jobbe (du må være logget inn for å kunne melde deg på som frivillig). Har du spørsmål om det å være frivillig på Arcon, kontakt oss på frivillig@spillfestival.no.

Vi håper å se deg som frivillig på Arcon!

Rull til toppen