Praktisk ARCON 34

Praktisk Informasjon

kongshavnDato

22. juni – 25. juni 2018.
Festivalen er åpen hele døgnet fra fredag kl 17:00 til mandag kl 15:00.

Sted

Kongshavn videregående skole, Kongsveien 30, Oslo.

Skolen er universelt utformet og har en heis som alle kan benytte seg av.

Kongshavn skole (tidligere Sjømannsskolen) er fra 1917 og både bygget og området rundt er verneverdig. Vi ber alle være forsiktige i bygget, særlig med de gamle maleriene på veggene – enkelte av dem er uerstattelige. Grøntområdene både ved og i nærheten av skolen er fredet.

     

 

 

Bil og parkering

Veien opp til skolen er sperret med bom, ta kontakt med oss på arcon@spillfestival.no om du trenger å kjøre spillutstyr eller deltakere helt fram til døra. Kun personer med gyldig HC-bevis kan parkere på skolens parkeringsplass. Vi anbefaler på det sterkeste at våre deltagere tar kollektivtransport.

Kollektivtransport

Trikkene 18 Holtet og 19 Ljabru stopper rett utenfor skolen på Ekebergparken. Begge trikkene går gjennom sentrum. Rutetider finner du på www.ruter.no.

Overnatting

Vi har gratis overnattingsplasser, om enn noe begrenset. Vi ber om at det tas med liggeunderlag eller annet soveutstyr som tar lite plass. Sovelokalene er åpne hele døgnet fra fredag kl 20.00 til mandag 10:00. Husk å hente bagasjen din før vi stenger! Egne vakter passer på hele natten, og vil påse at ordensreglene blir fulgt. Alle former for støy, alkoholbruk og røyking innendørs vil bli slått strengt ned på. Da dette er stillerom, ber vi deg rigge opp senest klokka 22.00 den dagen du ankommer.

Verdisaker

Arcon tar ikke ansvar for noen deltageres eiendeler. Skulle du være uheldig å miste noe, vær vennlig gi beskjed i resepsjonen. Det er skap på skolen som kan låses, så lenge du har en hengelås. Husk å tømme skapet før du reiser, vi har ikke tilgang til skolen etter festivalen.

Mat og drikke

Kantinen selger brus, snacks, varmmat og brødmat, blant annet gryter, burgere, yogurt og toast. Vegetaralternativ er tilgjengelig.  Arcon har en te- og kaffebar lokalisert i 2. etasje. Kjøper du Arconkoppen får du gratis påfyll av kaffe og te hele festivalen!

Frivillige

Festivalen ARCON driftes av frivillige. Har du lyst til å hjelpe til med arbeidet under festivalen kan du finne mer informasjon her.
Det vanker frivllig-goder og fest til de som bidrar.

Ordensregler

Arcon ønsker et inkluderende og åpent spillmiljø. Alle deltakere forventes å vise respekt for sine medspillere.  Følgende praktiske regler må overholdes under festivalen:

1. Det er forbudt å bruke tobakksprodukter (inkludert, men ikke begrenset til tobakk, sigaretter, snus og e-sigaretter) på skolens område, både innendørs og utendørs. Det er også forbudt å opptre beruset på festivalens område, og alkohol kan bare nytes i puben. Røyking foregår på henviste plasser.
2. All bruk av åpen ild, også stearinlys, er forbudt. De som er så uheldige at de utløser en brannalarm må betale for utrykningen.
3. Alle deltagere bes bære adgangsbeviset på seg, godt synlig. Alle skal være registrert i resepsjonen.
4. Det er ikke anledning til å bære våpen eller replika av sådan i lokalene. Vannpistoler og tilsvarende er ikke lovlig.
5. Dyr er ikke tillatt i i Arcons lokaler.
6. Deltakere skal rydde etter seg når de er ferdige med et spill.
7. I sovelokalene skal det til enhver tid være stille. Det er kun tillatt å sove i disse.

Vi forbeholder oss retten til å vise bort deltakere som trakasserer andre eller bryter ordensreglene.

Salg

Dersom du ønsker å selge spillrelatert materiale, ta kontakt på admin@spillfestival.no.

Rull til toppen