Frivillige ARCON 33

Arcon drives av dusinvis av engasjerte frivillige, som jobber med praktiske oppgaver under selve festivalen. Disse kalles «gophere», og blir med i en av de hyggeligste turneringene på Arcon: spillet om å gjøre festivalen best mulig for alle deltagerne! Som gopher blir du en del av et hyggelig og sosialt arrangørmiljø, og du får også ulike belønninger basert på hvor mye du jobber.

For å melde deg som gopher går du til påmeldingen din og melder deg som gopher i de puljene du har lyst til å jobbe (du må være logget inn for å kunne melde deg på arrangement).

Arbeidsoppgaver

Gophere jobber i skift på 6 timer. Du velger selv når, og hvor mange skift du har lyst til å jobbe. Gophere jobber i en av følgende avdelinger:

  • Rigging: Rigging av festivalområdet før og etter festivalen.
  • Resepsjon: Registrere deltagere og ta i mot betaling.
  • Vakt: Auditorium- og nattevakt.
  • Kantine: Lage og selge mat og snacks.
  • Pub: Bare for gophere over 18 år. Selge drikkevarer og snacks.
  • Renhold: Holde festivalområdet ryddig og fritt for søppel.

Du trenger ingen forkunnskap for å være gopher! Du vil få opplæring i alle systemer/rutiner der dette er nødvendig.

Belønninger

Vi ønsker selvsagt å gi alle som jobber frivillig noe igjen for slitet! Gophere får en gratis T-skjorte kun for frivillige, og du får tildelt erfaringspoeng basert på hvor mye du jobber og hvilke jobber du tar. Efaringspoeng gjør at du stiger i nivå og får stadig mer eksklusive belønninger!

Erfaringsnivåene

Nivå 1 – Leilending (0 xp): Som Leilending får du betalt dine første Gopherdollar som kan brukes på mat og drikke i kantina. Du får utdelt en flott frivillig- T-skjorte, og du får bli med på den store etterfesten på mandag kveld etter festivalen.

 

Nivå 2 – Kjertesvein (4000 xp): Jobber du i forkant av festivalen starter du på nivå 2! Du får en spesiell Arcon-terning og en Arcon-kopp, som gir deg tilgang på uendelig te og kaffe fra Arcons tebar.  

 

Nivå 3 – Hirdmann (8000 xp): Som Hirdmann vil du få et verdifullt gavekort, og invitasjoner til idemyldringsmøter for neste års Arcon. I tillegg får du en ekstra oppmerksomhet på den store festen mandag etter festivalen!  

 

Nivå 4 – Lendemann (16000 xp): Som Lendemann vil du få den ettertraktede Arcon-hettegenseren! Den selges ikke, men gis kun til hardtarbeidende ildsjeler (gis ikke til personer som har hettegenser fra før). Du får også et eget diplom som takk for innsatsen.

  

Nivå 5 – Jarl (25000 xp): Du starter neste års Arcon på nivå to! Du får ytterligere et enda mer verdifullt gavekort, et eget diplom og en speisiell utmerkelse som takk for innsatsen som er signert av hele Arcons ledergruppe.

Eksempel på belønninger

250 xp

Fullføre et skift du meldte deg opp til før 15. juni

1000 xp

Utføre en krevende arbeidsoppgave

2000 xp

Jobbe med opprigging før festivalen

3000 xp

Jobbe med nedrigging etter festivalen

3000 xp

Jobbe et skift (6 timer) under festivalen

5000 xp

Sitte nattevakt (kl 23-08) – NB! Begrenset antall plasser

Vi håper å se deg som frivillig på Arcon!