Frivillige ARCON 32

Arcon drives av dusinvis av engasjerte frivillige, og de fleste jobber med praktiske oppgaver under selve festivalen. Disse kalles «gophere», og blir med i en av de hyggeligste turneringene i Arcon: Spillet om å gjøre festivalen best mulig for alle deltakerne! Gophere selger mat i kantina, henger opp informative skilt, rydder bort søppel, sitter nattevakt og mye mer. For å melde deg som gopher så går du til påmeldingen din og melder deg som gopher i de puljene du har lyst til å jobbe (obs! du må være logget inn for å kunne melde deg på arrangement).

Gophere får også tildelt erfaringspoeng basert på hvor mye de jobber under festivalen og hvilke jobber de tar. Efaringspoeng gjør at man stiger i nivåene og får stadig mer eksklusive belønninger!

 

lvl1Nivå 1 – Ensign (0 xp) : Som Ensign får du betalt dine første Gopherdollar som kan brukes på mat og drikke i romskipets kantine.
Du får utdelt en flott uniforms t-skjorte.
Du får adgang til den store etterfesten på mandag kveld når romskipet Arcon endelig lander.

 

 

lvl2 Nivå 2  – Kaptein (4000 xp): Jobber du i forkant av festivalen starter du på nivå 2!
Du får en terning laget av kyber-krystall og en Arcon-kopp som gir deg tilgang på uendelig te og kaffe fra Arcons replikatorer.

 

 

 

lvl3 Nivå 3 – Kontreadmiral (8000 xp): Som kontre-admiral vil du få et gavekort fra Arcons flåtekommando og invitasjoner til idemyldringsmøter for neste års Arcon.
I tillegg får du en ekstra oppmerksomhet på den store frivilligfesten!

 

 

 

lvl4 Nivå 4 – Admiral (15000 xp): Som Admiral vil du få den ettertraktede Arcon-hettegenseren!
Den selges ikke, men gis kun til hardtarbeidende ildsjeler (gis ikke til personer som har hettegenser fra før).
Du får også et eget diplom som takk for innsatsen.

 

 

lvl5Nivå 5 – Stor-Moff (25000 xp): Du starter neste års Arcon som nivå to! Du får ytterligere et verdifullt gavekort fra Arcons flåtekommando.Og du får et eget diplom og en speisiell utmerkelse fra Keiseren som takk for innsatsen som er signert av hele ledergruppen.

Rull til toppen