Arcon
arcon krøllalfa spillfestival punktum no

Årets
   Forside
   Program
   Resultater
   Praktisk
   Kontakt

 
Hva er ARCON?

ARCON er en festival for spillentusiaster fra hele Norge. Årlig arrangeres denne festivalen og samler flere hundre fantasifulle og kreative mennesker for å spille brettspill, rollespill, samlekortspill, miniatyrspill, se film, delta i diskusjoner, utveksle idéer og hygge seg.

*  En helg for alle med interesse for simuleringsspill.
*  Det største arrangementet av dette slaget i Norge (rundt 500 deltagere).
*  Et selvstyrt, 'non-profit', deltagerdrevet arrangement - alle som melder seg på ett år er også medlemmer av Foreningen ARCON, som driver kongressen.
*  Muligheten for alle som liker simuleringsspill til å treffe nye og gamle likesinnede, og være med på å skape et unikt fellesskap for denne enestående hobbyen.

International information
Please contact us on e-mail for help and information on international registration. This page can be viewed in quasi-english by following this link

Jippo - Årets tema

Itras by er et surrealistisk rollespill av Martin Bull Gudmundsen og Ole Peder Giæver, med illustrasjoner av Thore Hansen. Eller en retro-surrealistisk urbanfabel, om du vil.

Itras by er et nytt norsk rollespill, som har putret og sydet i reagensrørene til Martin og Ole Peder i sju år. Sommeren 2008 lanseres endelig spillet på selveste Arcon, i en egenutgivelse illustrert av den norske fantasylegenden Thore Hansen.

Spillet Itras by er satt til en drømmeaktig 20-tallsby i en annen virkelighet. Her hyller et ferniss av vår egen verdens mellomkrigstid inn en kakafoni av uvirkelighet og drøm. Spillet har enkle regler, og er godt egnet både for nybegynnere og mer erfarne spillere. Itras by er valgt til tema for årets Arcon-festival. Hvis du har lyst til å stille i et 20/30-tallsaktig kostyme passer det godt.

Hjertelig velkommen, til et forunderlig Arcon.

Forside

Tid og Sted

ARCON 24 ble arrangert på Vilhelm Bjerknes hus, Blindern i Oslo 26. juni til 29. juni 2008

Takk, for all hjelp

Dugnadsånden i spillmijøet er fantastisk. Enorm innsats har vært med på å lage ARCON 24 til en knallbra festival Takk til ALLE som har hjulpet til og takk til alle som tok turen til Blindern denne helgen! Rundt 450 mennesker var innom og laget dette til nok et fantastisk arrangement. Vi håper vi ser alle igjen neste år!

Nyheter: