Arcon
arcon krøllalfa spillfestival punktum no

Årets
   Forside
   Program
   Resultater
   Praktisk
   Kontakt

 
Et tap for ARCON

Margrete Somerville har forlatt oss. Margrete var en fantastisk person med et enormt engasjement, et positivt vesen og en utrolig fantasi. Hennes bidrag til spillfestivalen ARCON har vært til inspirasjon og glede for mange. Vi husker henne spesielt som ansvarlig for 'Kosedyrkonkurransen' hvor det smittende smilet, latteren og leken gjorde arrangementet til noe helt spesielt. Margrete vil bli savnet som spillskaper, som arrangør og som den utrolige jenta hun var.


Hva er ARCON?

ARCON er en festival for spillentusiaster fra hele Norge. Årlig arrangeres denne festivalen og samler flere hundre fantasifulle og kreative mennesker for å spille brettspill, rollespill, samlekortspill, miniatyrspill, se film, delta i diskusjoner, utveksle idéer og hygge seg.

*  En helg for alle med interesse for simuleringsspill.
*  Det største arrangementet av dette slaget i Norge (rundt 500 deltagere).
*  Et selvstyrt, 'non-profit', deltagerdrevet arrangement - alle som melder seg på ett år er også medlemmer av Foreningen ARCON, som driver kongressen.
*  Muligheten for alle som liker simuleringsspill til å treffe nye og gamle likesinnede, og være med på å skape et unikt fellesskap for denne enestående hobbyen.

International information
Please contact us on e-mail for help and information on international registration.

Forside

ARCON 23 ble arrangert på Vilhelm Bjerknes hus,
Blindern 28. juni til 1. juli 2007.

Nok en gang vil komiteen takke alle som har hjulpet til før, under og etter festivalen! Årets ARCON ble en suksess takket være dere! Mer enn 400 deltagere møtte opp og gjorde Norges Største Spillfestival til en morsom helg igjen. Vi håper dere har hatt det gøy og ønsker alle velkommen tilbake neste år!

Morsom lesing for de som lurer på hva ARCON handler om finner du på Oslopuls. Ikke alle opplysninger stemmer, men det er riktig nok.