Arcon

Generelt
   Forside
   Program
   Resultater
   Praktisk
   Kontakt
   Quiz

Hva er ARCON?

ARCON er en festival for spillentusiaster fra hele Norge. Årlig arrangeres denne festivalen og samler flere hundre fantasifulle og kreative mennesker for å spille brettspill, rollespill, samlekortspill, miniatyrspill, se film, delta i diskusjoner, utveksle idéer og hygge seg.

*  En helg for alle med interesse for simuleringsspill.
*  Det største arrangementet av dette slaget i Norge (over 500 deltagere!).
*  Et selvstyrt, 'non-profit', deltagerdrevet arrangement - alle som melder seg på ett år er også medlemmer av Foreningen ARCON, som driver kongressen.
*  Muligheten for alle som liker simuleringsspill til å treffe nye og gamle likesinnede, og være med på å skape et unikt fellesskap for denne enestående hobbyen.

Forside

ARCON 22: Takk for innsatsen!

Som vanlig ønsker komiteen å takke de som har hjulpet til med årets festival. Alle som har løftet en (eller flere) fingre for å drive festivalen vår videre, fortjener en stor takk! Det er selvsagt fristende å takke noen spesielt, men i redsel for å glemme noen, har jeg bare lyst å si at samtlige som fant veien til Blindern i år er meget takknemlige for innsatsen til alle de frivillige!

Medlemstallet i år ble omtrent som i fjor og vi fikk rundt 400 deltagere! Selv om målet på 500 ikke ble oppnådd, er jeg svært fornøyd med resultatet. Utfordringene har stått i kø i år, spesielt fordi vi mistet tilgangen til våre vante lokaler i Vilhelm Bjerknes hus og fordi utsendelsen av hovedbrosjyren ble svært forsinket. At kongressen allikevel gikk såpass på skinner anser vi i komiteen derfor som en aldri så liten bragd.

Spesielt morsomst synes jeg også jippoen ble i år. Flere fikk oppleve dramatikken i Republikken (og senere Keiseriket) ARCON. Devalueringen av gophertalenter ble raskt i verksatt når noen gale gallere (merk ordspillet) spontant fant ut at de skulle kreve løsepenger for banneret vårt. Slike opplevelser er gode minner jeg vil ta med meg.

Vi satser sterkt videre! Komiteen er allerede så godt som spikret. Mange frivillige har sagt de også kommer til ARCON 23. I løpet av høsten vil vi arrangere en Mini-ARCON, slik at abstinensene frem mot neste juli ikke blir for store. Følg med i postkassen og på disse nettsidene for mer informasjon!

Nok en gang, takk for innsatsen - takk for dere kom! Vi sees igjen!

med vennlig hilsen, tidligere senator Kristian