ARCON 14

ARCON 14 vel overstått!

Rundt 600 spillere fant veien til Blindern i St. Hanshelgen for å delta på ARCON 14. Selv om dette var noe lavere antall deltagere enn komiteen håpet på, virker det som om arrangementet gikk stort sett greit av stabelen.

Kanskje var det noen som holdt seg hjemme for å se Norge bli slått ut av fotball-VM, men siden det var mulig å se alle kampene på storskjerm (med en halvliter å slukke sorgen på) var dette i så fall en svært dårlig unnskyldning for å bli hjemme i stua. De som ønsker å se hva de gikk glipp av, kan ta en kikk på programoversikten.

En nærmere kongressrapport kan ventes på disse sidene i løpet av sommeren. Likeledes vil det legges ut komplette resultatlister fra turneringene, samt informasjon om neste års ARCON.

Ellers vil vi anbefale alle spillinteresserte å ta en tur til Trondheim senere på høsten, der går nemlig HexCon 15 av stabelen. Der vil vi også begynne arbeidet med å verve arrangører for neste års festival. Ønsker du å holde en turnering på neste ARCON, bør du melde deg innen 1. desember.

Vel møtt neste år på ARCON 15!