Vinner av Modulkonkurransen – Arcon 34

Juryen for Arcons modulkonkurranse for rollespill har for 2018 bestått av: Christine Vean, Anders Nygaard og Ingvild Husvik. Her er deres avgjørelse og uttalelse.

Årets modulkonkurranse hadde 8 bidrag, og juryen har kåret modulen «Jakten på en sviker» til Mutant Year Zero til årets vinner. Modulen er skrevet av Bjørn Ove Asprem.

Juryen skriver at Bjørn Oves modul har et engasjerende plott, variert struktur, og rollene gis utfordrende valg underveis. Modulen er godt tilpasset conspillings-formatet, er meget oversiktlig og vil være mulig for en uforberedt GM å spille på sparket.

Juryen ønsker også å trekke frem Deadlands Reloaded «Turn left at Albuquerque» som et meget solid stykke arbeid. Dette er en vakker rollespillmodul som scorer høyt både på struktur og på innlevelse/atmosfære, men som juryen mente var for omfattende og lang til å helt passe i con-formatet.

Alle de innkomne bidragene var gode moduler som vi er sikre på at vil gi mye spennende og interessant rollespilling på Arcon. Vi vil takke alle som deltok i konkurransen, gleder oss til Arcon og håper å se dere alle som deltakere i konkurransen neste år også.

Vinner av Modulkonkurransen – Arcon 34
Rull til toppen