Modulkonkurranse!

Igjen er det klart for Arcons modulkonkurranse, der vi kårer den beste av årets rollespillmoduler. Leveringsfristen for å delta i konkurransen er 31. mai 2022 kl. 23:59.

Dersom du ønsker å delta i årets konkurranse, anbefaler vi at du allerede nå registrer rollespillarrangementet ditt på Arcons hjemmesider (her).

Mange syns det er vanskelig å skrive en god con-modul, og dette er noe deltagerne i Modulworkshoppen jobbet med i 2015. Oppsummeringen av deres tips og ideer kan du lese her. Vurderingskriteriene finner du her, men vi er også åpne for moduler som ikke nødvendigvis passer alle disse kriteriene.

En typisk modul bør kunne spilles gjennom på festivalen på 2-5 timer, men vi er også åpne for arrangementer som tar kortere eller lengre tid. Husk å vær tydelig på eventuelle behov når du registrerer arrangementet og i beskrivelsen av modulen.

Når du har skrevet ferdig modulen (med evt. tilhørende materiale, som karakterer, kart etc), så logger du inn på Arcons sider og laster den opp som pdf på ”Mine Spill” (send oss gjerne en mail for å få bekreftet at modulen er mottatt). Alle selvskrevne rollespillmoduler som lastes opp før fristen er automatisk med i konkurransen. (Om du ikke rekker å delta i konkurransen, så håper vi du likevel kommer på Arcon og kjører modulen din likevel!).

Om du selv ikke har mulighet til å arrangere modulen din på Arcon, men gjerne vil delta i konkurransen likevel, så finnes det en løsning! Finn en annen person som kan fungere som arrangør på dine vegne, og som kan kjøre rollespillet ditt på Arcon. Så lenge modulen er hjemmelaget, og den arrangeres på Arcon 38, så er du hjertelig velkommen til å delta.

Vi håper på mange gode bidrag! Måtte den beste modulskribenten vinne!

Modulkonkurranse!
Rull til toppen