Arcon trenger DEG!

Kjære tidligere Arcon deltager

Arcon trenger DEG!

Vi skal sette sammen komiteen for Arcon 37 og vi trenger flere folk, spesielt til programutvalget (og PR), men også andre utvalg.

Her er beskrivelsen av alle utvalgene og vi håper du finner noe du har lyst til å bidra med (oppgavene er ikke satt i stein, hver komite konstiuerer seg selv, men er ment å gi et innblikk i vanlige oppgaver):


Leder: Koordinerer alle utvalgene og kaller inn til komitemøter.

Økonomi: Holder styr på penger inn og ut, innhente sponsorer, setter opp budsjett og setter priser for kantine og pub i samarbeid med drift.

Drift: Kjøper inn det som trengs til kantine og pub, bemanner på resepsjonen i samarbeid med frivillig og rigger opp og ned festivalen.

Frivillig: Rekrutterer og veileder alle frivillige, setter opp tidsplan og kjøper inn og gir ut frivilligegoder og «levelups».

Program: Kontaktpunkt for alle som vil sette opp spill og turneringer på Arcon. Kontakter arrangører, legger programkabal, bemanner programrommet og deler ut premier og arrangørgoder.

PR: Poster på sosiale medier og nettsiden vår (www.spillfestival.no) i samarbeid med program, promoterer festivalen på andre festivaler, jobber med designer om t-skjorter, postere og plakater.


Hvis du har lyst til å gjøre en ekstra innsats for Arcon er nå tiden for å melde seg. Ikke sitt hjemme og tenk at det er mange andre som er bedre enn meg, vi trenger DIN innsats for å gjennomføre Arcon 37!

Send mail til komite@spillfestival.no med hva du kunne tenke deg å jobbe med så tar vi det derfra 🙂

mvh
Rasmus Jahr, komiteleder Arcon 37

Arcon trenger DEG!
Rull til toppen