Forhåndsbestill billett og vinn gavekort på kr. 1000 fra Outland!

Alle som forhåndsbestiller billett til Spillfestivalen Arcon 35 innen torsdag 13. juni kan være med i trekningen av et gavekort på 1000 kroner fra Outland.

Dette gjelder alle typer billetter, dagspass og ungdomsbillett med medlemskap i Foreningen ARCON. I tillegg øker prisen for helgepass for voksne fra kr 400,- til kr 500,- dersom du i stedet vil betale i døren.

Forhåndsbestilling gjør du i nettbutikken, og du kan få faktura på e-post eller betale med kort via PayPal. Betalingen må skje innen 13. juni kl 23:59 for å få være med i trekningen. I nettbutikken kan du samtidig bestille årets t-skjorte og et flott krus som gir gratis te og kaffe under hele festivalen!

Etter den 13. juni stenger nettbutikken, og det vil det vil ikke lenger være mulig å forhåndsbestille billetter og produkter. Gavekortet kan hentes på festivalen, og vi sender den heldige vinneren en e-post om dette. Lykke til, og vel møtt til Arcon!

Forhåndsbestill billett og vinn gavekort på kr. 1000 fra Outland!
Rull til toppen