Modulkonkurranse Arcon 35 – Utsatt frist!

Det er duket for Arcons årlige modulkonkurranse, der beste rollespillmodul for skal kåres!

Årets tema er Laboranter og Labyrinter. Men kreativiteten har ingen grenser, så andre temaer er også hjertelig velkomne.

For å delta må du levere inn din originale, ferdigskrevne modul innen 31. mai 2019. Modulen må være satt opp under Arcon 35. Det er imidlertid ingen krav om at modulskribent må være spilleder. Filer lastes opp på arrangementsiden.

For mer informasjon, se retningslinjene for bedømmelse.

 

RPG One-shot Competition

Arcon is hosting its annual One-shot Competition, in which this year’s best roleplaying One-shot will be named! This years theme is laboratories and labyrinths, but creativity knows no bounds, therefore all themes are welcome.

To participate you will have to hand in your very own original, completed one-shot within May 15th, 2019. The one-shot must also be entered as a playable session during Arcon 35, but the writer of the one-shot is not required to be the game master.

To get more information about the rules, event and how to enter your submission please contact: program@spillfestival.no

Modulkonkurranse Arcon 35 – Utsatt frist!
Rull til toppen