Årets temascenario: Dr. Morgans testamente

24. mai 2019 Program 0 Comments

I år, som i fjor, kommer et storslått rollespillscenario formgitt rundt årets tema! Dr Morgans testamente er årets temascenario, med garantert innhold av både labyrinter og laboranter!

 

I denne modulen til Trail of Cthulhu reiser man tilbake til California i 1964, og personene under – en advokat, en arkeolog, en fysiker, en biokjemiker og en elektroingeniør – samles på den enorme herregården Lantarnam Hall for å høre hva deres gamle venn, mentor eller klient har etterlatt i sitt testamente. Dette blir storstilt!


Melder du deg som GM, så har forfatteren lovet bort en utgave av modulen i egen boks og masse flotte handouts! Norsk regelinnføring følger med scenariet, så her trengs ingen forkunnskaper, hverken for spillere eller spilleder. Alt som trengs er en sekssidet terning per bord!