Årets temascenario: Dr. Morgans testamente

I år, som i fjor, kommer et storslått rollespillscenario formgitt rundt årets tema! Dr Morgans testamente er årets temascenario, med garantert innhold av både labyrinter og laboranter!

 

I denne modulen til Trail of Cthulhu reiser man tilbake til California i 1964, og personene under – en advokat, en arkeolog, en fysiker, en biokjemiker og en elektroingeniør – samles på den enorme herregården Lantarnam Hall for å høre hva deres gamle venn, mentor eller klient har etterlatt i sitt testamente. Dette blir storstilt!


Melder du deg som GM, så har forfatteren lovet bort en utgave av modulen i egen boks og masse flotte handouts! Norsk regelinnføring følger med scenariet, så her trengs ingen forkunnskaper, hverken for spillere eller spilleder. Alt som trengs er en sekssidet terning per bord!

Årets temascenario: Dr. Morgans testamente
Rull til toppen