Masse spennende på programmet!

Arcon 35 er stedet å være, og programmet fyller seg opp i rasende fart! Av brettspill vanker Gloomhaven, en av de største og mest påkostede spillutgivelsene i nyere tid. I tillegg kan vi friste med Cthulhu Wars, samt klassikere som Roborally og Advanced Civilizations. Alt i alt er det allerede 18 forskjellige tilbud på plass, og mer skal det bli!


Av kortspill blir det Arkham Horror: The Card Game og Blood Bowl Team Manager. Så enten du liker Lovecraftianske uhyrer eller orker og alver i idretten, så har Arcon 35 noe for deg! I år blir det også Pillars of Eternity, et kortspill basert på det prisvinnende videospillet med samme navn.

I rollespillenes fantastiske verdener venter alt fra mysterier på bergensbanen i Call of Cthulhu til maskeradeball i Dark Heresy. Nytt i år blir en interessant tolkning av Kult: Divinity Lost, et spill som samlet inn utrolige 2,5 million svenske kroner på Kickstarter i fjor. Vi får også innta rollene som leiesoldatsoffiserer i science fiction-spillet Planet Mercenary, være med på å foredle det norske rollespillet Kvad og delta i en spillederløs opplevelse i Deeds, Not Words!

På sideprogrammet kommer selvsagt vår tradisjonsrike spørrekonkurranse, og nok en gang blir det både kostymeworkshop og spillverksted. Er det fortsatt noe du savner? Bli spillarrangør selv, så setter vi av plass, premier og belønninger til deg og det du vil spille! Vi ser frem til å åpne dørene til alt fra store miniatyrspillturneringer til spennende rollespillmoduler.

Vil du være sikret plass på det du vil være med på, så må du melde deg på tidlig. Plassene prioriteres deretter etter hvem som forhåndsbetaler billetten først!

Masse spennende på programmet!
Rull til toppen