Outland, Tabletopbattle og Zoo Comics kommer på Arcon!

Også i år er det muligheter for å kjøpe nye spill, spillutvidelser, ekstra kort eller hva du måtte trenge til spillene dine på Arcon.
Outland stiller som vanlig med stand med sitt brede og varierte utvalg av spill og tilbehør! De fokuserer på nyheter, men tar også med seg bestselgerne! De har tidligere hatt fine rabatter hele festivalen.
Outland er landest største kjede innen tegneserier, bøker, spill og alt annet som kan karakteriseres som fantastisk! Sjekk ut denne lenken for mer av hva Outland driver med og hvor du finner de.

Tabletopbattle AS har med seg store deler av sortimentet sitt. De fører Games Workshop, Warlord Games, Fantasy Flight Games, Mantic Games, Magic The Gathering og Pokémon TCG, så noe for de fleste!

Games Workshop
Foto: Wikimedia Commons/Christo

Tabletopbattle holder demo i følgende spill:

  • Bolt Action, second edition. Miniatyrspill satt i andre verdenskrig!
  • Star Wars X-Wing. Star Wars miniatyrspill med dog-fighting i rommet!
  • Star Wars: Destiny. Star Wars kort og terningsspill
  • Blood Bowl: Amerikansk fotball satt i the Old World!
  • Warhammer: 40’000, 8th edition. Kom å prøv den nye versjonen av Warhammer 40k!
  • The Walking Dead: All Out War. Miniatyrspill satt til The Walking Dead tegneserien!
Det er 15 % avslag på alle varene til Tabletopbattle hele festivalen, bortsett fra på Magic The Gathering og Pokémon TCG.
Tabletopbattle holder til vanlig til i 140 kvadratmeters hobby- og spillbutikk på Jeløya i Moss. De har eget turneringslokale og 12 spillebord, samt en lounge med sofa, 50″ monitor med Xbox One og Wii U! Sjekk ut denne lenken for å se deres sortiment!
Zoo Comics har med Norges største utvalg av Magic The Gathering singlekort, foil og non foil, promokort og altered art, vintage, legacy, modern, standard og commander. De har også et variert utvalg av boosterpacks, playmats, deckbox, commander anthologies og sleeves. Zoo Comics selger Magic The Gathering kort til dollarpris ganget med 10.
Magic The Gathering
Magic The Gathering. Foto: Wikimedia Commons/Airman 1st Class Kyle Gese
Zoo Comics kommer fra Porsgrunn, hvor de har en egen butikk, og i tillegg til Magic The Gathering utvalget har de også tegneserier og andre popkulturelle ting. Sjekk ut deres facebook-side for å se mer av hva de driver med.
Alle tre sponser Arcon med gavekort til premier, så har får du et godt utvalg å bruke alle premiene dine på!
Outland, Tabletopbattle og Zoo Comics kommer på Arcon!
Rull til toppen