Masse spennende som skjer på festivalen!

Da er dag to av Arcon 33 i gang og det er masse spennende man kan boltre seg i!

I dag er det masse å finne på av spill, turneringer og annet. Frem til klokken 17 arrangeres det blant annet Terningkaste-konkurranse ute i finværet – bli med og se om du kan slå de andre! Det er NM i Pandemic, hvor du kan kvalifisere deg i Europamesterskapet som skal avholdes i Danmark til høsten. Gå inn på program for full oversikt over hva du kan melde deg på, eller kontakt programfolkene våre i 1. etasje 🙂

Er du litt småsulten, serverer kantinen mat – vi anbefaler å sjekke ut baguettene deres, disse er skikkelig gode 🙂

Fra klokken 17 åpner ølteltet vårt, hvor vi skal ha et godt utvalg av øl, vin og mjød!

 

Masse spennende som skjer på festivalen!
Rull til toppen