Kun en dag igjen av forhåndssalget!

Ulike terninger

Nå er det bare litt over halvannen uke igjen til Arcon 33 går av stabelen og fristen for å forhåndsbestille billetter og merch går ut torsdag 15. juni.

Mange har meldt seg som arrangør og vi kan tilby massevis av spennende turneringer, brettspill, ymse rollespill og mer. Inne på program kan du se full oversikt over alt du kan gjøre og melde deg på de ulike turneringene.

Kjøper du billett på forhånd, sparer du både tid og penger. Billett fra forhåndssalget koster deg kun 350 kroner, men 450 kroner i døra. Har du ikke mulighet til å delta under hele festivalen, frykt ikke – vi selger dagsbilletter både i nettbutikk og på festivalen.

Dette året har vi kjempekult merch i nettbutikken, hvor du kan kjøpe både t-skjorter og kopper. Disse vil også bli solgt på festivalen, men i begrenset opplag – så bestill nå for å sikre riktig størrelse og den beste kaffe-/tedealen i Midgaard.

Nytt av i år er det at vi kan tilby t-skjorte i damestørrelser, men da må du sikre deg den så raskt som mulig – denne kan kun kjøpes på forhåndssalget som avsluttes 15. juni ved midnatt.

Forhåndsbetaling av billetter kan kjøpes inntil mandag 19. juni, men da kun med kort/paypal.

 

Løp og kjøp også sees vi på Arcon 33!

Kun en dag igjen av forhåndssalget!
Rull til toppen