Frivillig på Arcon 33

Carcassonne spill

Arcon er et frivillig arrangement, som drives av ildsjeler fra hele Norge. Det er mye som må gjøres på en spillfestival, og uten alle de fantastiske frivillige hadde det ikke vært mulig å arrangere Arcon. De frivillige på Arcon kalles gophere, og har mange forskjellige oppgaver under festivalen – alt fra matlaging, bæring av stoler, eller være vakt på auditoriet. Gophere jobber i puljer, alt fra 6 timer til hele festivalhelgen.

Som gopher på Arcon tjener du opp erfaringspoeng for innsatsen din. Dette er en måte for festivalen å vise at vi setter stor pris på all hjelpen gopherne gir oss. Når du har tjent

Carcassonne spill
Carcassonne spill. Foto: Pixabay.com

nok erfaringspoeng går du opp i level, og får stadig bedre goder. Du kan lese mer om de ulike levlene og godene på frivillig-siden.

Vil du bli kjent med Arcon på en annen måte enn bare som vanlig deltaker, og være med på å gjøre norges største spillfestival enda bedre? Registrer deg som gopher i påmeldingen din! Slik vet vi at vi kan regne med din hjelp.

Vi håper å se deg som frivillig på Arcon!

Frivillig på Arcon 33
Rull til toppen