Vi har lansert nye nettsider!

a33-poster

 

De nye nettsidene er live, dato for Arcon 33 er klar, og her på våre nettsider finner du all informasjon om årets tema, billettsalg, spennende program for festivalen og salg av kult merch.

Vikingr

Arcon 33 går av stabelen 23.-26. juni og årets tema er vikinger og norrøn mytologi. I år vil Kongshavn videregående skole forvandles til en tøff møteplass hvor vikinger, treller og barske kvinner og menn kan barke sammen over en omgang Hnefatafl (vikingenes eget brettspill), andre spennende spill og kanskje et slag med laiv.

Vi har stor tro på at Arcon 33 kommer til å bli episk, og oppfordrer deltakerne til å kle seg som skikkelige vikinger- og høvdinger, skjoldmøyer og kanskje til og med angelsaksere – for de som tør!

Nettsidene oppdateres jevnlig – følg med for mer informasjon om programmet og påmelding til de ulike turneringene. Du kan også følge med på våre Facebook-sider.

Forhåndspåmelding og merch

Allerede nå kan du ta turen innom billettbutikken og bestille billetter til Arcon 33. I billettbutikken vil vi også legge ut salg av barske t-skjorter, kopper som gir deg gratis påfyll av kaffe og te gjennom hele festivalen og mer.

Vi håper å få med flest mulig, og har derfor rimelige priser på festivalpass for ungdom Det er dermed ingen (god) grunn til å ikke bli med på Arcon 33. Løp og kjøp!

Forhåndssalget varer frem til 15. juni 2017.

Vi trenger frivillige

Arcon spillfestival drives av frivillige, og det er takket være alle våre fantastiske «gophere» at vi kommer i mål med festivalen hvert år.

Som gopher får du være med på en av de hyggeligste turneringene i Arcon: Spillet om å gjøre festivalen best mulig for alle deltakerne! I tillegg får man erfaringspoeng som gir utbytte i eksklusive belønninger og lønn i Valhall.

Les mer om hvordan du kan bli gopher her
Arcon 33 går av stabelen 23.-26. juni 2017

Trykk her for å komme til billettbutikken 

Vi har lansert nye nettsider!
Rull til toppen