Modulkonkurransen på Arcon 33: Utsatt frist!

Terninger-modulworkshopenIgjen er det klart for Arcons modulkonkurranse, der vi kårer den beste av årets rollespillmoduler. Leveringsfristen for å delta i konkurransen er 15. juni 2017 utsatt til mandag 18. juni kl. 23:59. 

Dersom du ønsker å delta i årets konkurranse, anbefaler vi at du allerede nå registrer rollespillarrangementet ditt på Arcons hjemmesider (her).

Mange syns det er vanskelig å skrive en god con-modul, og dette er noe deltagerne i Modulworkshoppen jobbet med i 2015. Oppsummeringen av deres tips og ideer kan du lese her. Vurderingskriteriene kan finnes her, men vi er også åpne for moduler som ikke nødvendigvis passer alle disse kriteriene. En typisk modul bør kunne spilles gjennom på festivalen på 2-5 timer, men vi er også åpne for arrangementer som tar kortere eller lengre tid. Husk å vær tydelig på eventuelle behov når du registrerer arrangementet.

Når du har skrevet ferdig modulen (med evt. tilhørende materiale, som karakterer, kart etc), så laster du alt opp på Arcons nettsider (send oss gjerne en mail for å få bekreftet at modulen er mottatt). Alle selvskrevne rollespillmoduler som lastes opp før fristen er automatisk med i konkurransen. (Dersom du ikke rekker å delta i konkurransen, så håper vi virkelig at du kommer på Arcon og kjører modulen din likevel!).

Om du selv ikke har mulighet til å arrangere modulen din på Arcon, men gjerne vil delta i konkurransen likevel, så finnes det en løsning! Finn en annen person som kan fungere som arrangør på dine vegne, og som kan kjøre rollespillet ditt på Arcon 33. Så lenge modulen er hjemmelaget, og den arrangeres på Arcon 33, så er du hjertlig velkommen til å delta.

Vi håper på mange gode bidrag! Måtte den beste modulskribenten vinne!

Modulkonkurransen på Arcon 33: Utsatt frist!
Rull til toppen