God stemning på Mini-Arcon 4

Forrige helg var spilleglade mennesker igjen samlet på Chateau Neuf i Oslo for å delta på Mini-Arcon.

Dette var fjerde gangen foreningen Arcon samarbeidet med studentforeningen Fantastene, og arrangerte miniatyrutgave av spillfestivalen Arcon. I løpet av lørdagen og søndagen, ble det høy temperatur over spillet Captain Sonar, lattermild stemning over mindre seriøse spill som «Elgen er løs», samt mange andre morsomme spillopplevelser.

ARES – forening for simuleringsspill stilte opp med et godt utvalg av spill, Fantastene bidro med bar og foreningen Arcon stelte i stand forhåndssalg av billetter til Arcon 33 og avslørte tema for festivalen.

Gleder du deg til Arcon 33? Følger du denne lenken kan du sikre deg billetter til festivalen allerede nå!

Mini-Arcon 5 går av stabelen allerede i februar 2017, og vi satser på å ha nøyaktig dato for dette om kort tid.

 

Under kan du se bilder fra helgens Mini-Arcon 4 (Foto: Frida Helfjord/Studentenes fotoklubb)

 

God stemning på Mini-Arcon 4
Rull til toppen