Vinneren av modulkonkurransen

Terninger-modulworkshopenArcons tradisjonsrike modulkonkurranse har igjen blitt avholdt og en vinner er kåret.

I år fikk vi inn tre bidrag innen fristen: «Himmelfall» til det nye norske rollespillet Vandrerne, «Keeping the Peace» til sci-fi rollespillet Mechwarrior, og «Lykkedalen» til skrekkrollespillet Call of Cthulhu. Bak alle modulene ligger det solid håndtverk, og juryen vil gi alle tre modulene sine anbefalinger. Alle tre innehar tilpasninger som gjør dem egnet for spill på con, og alle gir spillerne mye frihet i hvordan de velger å spille sine karakterer. Arcon ønsker å takke alle deltakerne i konkurransen for å ha bidratt i konkurransen, og for å ha skrevet gode og interessante moduler til årets festival.

Det var en jevn konkurranse i år, men vinnermodulen skilte seg ut på flere områder. Blant annet hadde den svært godt språk, og var underholdende lesning. Modulen hadde både humor, sterke beskrivelser og spennende bakgrunnsmateriell. Den hadde klare og gode instruksjoner til GMen, og godt fremdriv, og flere alternative slutt-scener (avhengig av spillerpersonenes valg). Rollene var kanskje litt lange for en con-modul, men var til gjengjeld utmerket skrevet. I dette rollespillscenariet får man mulighet til å spille karakterer med dybde og personlighet, og forholdet karakterene imellom var også godt underbygget.

Selv om vinnermodulen kan være litt for lang for en uerfaren GMer å plukke opp på sparket, så anser juryen lengden for å være overkommelig. Modulen tilbyr en komplett pakke, som både er lett å kjøre på en spillfestival, og samtidig gir rom for virkelig gode rollespillopplevelser. Ett jurymedlem poengterer at når bare det å lese modulen gir frysninger, så tyder dette bra for stemningen når arrangementet skal avholdes på festivalen.

Vinneren av modulkonkurransen for Arcon 32 er «Lykkedalen» til Call of Cuthulhu skrevet av Maria Luihn. Arcon gratulerer!

Vinneren av modulkonkurransen
Rull til toppen