Stor bredde i rollespillprogrammet

VandrerneRollespill på Arcon er ikke bare gammeldagse spill fra 90-tallet (selv om vi har det også). Årets program har stor bredde. Vi har også plass til flere rollespillarrangement, så om det er noe du savner og har lyst til å arrangere så må du gjerne melde dette opp. Jo raskere vi får opp arrangementet ditt, jo flere påmeldte har du mulighet til å få.

Blant de eldre spillene på årets rollespillprogram, så kan vi friste med blant annet GURPSCall of Cthulhu og Mechwarrior. Det velkjente, norske rollespillet Fabula kommer også i år til Arcon. Vi har dessuten en modul med Dungeons & Dragons i år. D&D kjøres i år i den noe mer strømlinjeformede femte utgaven.

Av nyere spill, så vil vi spesielt trekke frem det nypubliserte, norske rollespillet Vandrerne. Vi har også det hjemmesnekrede, norske rollespillet Planet Hope, og mini-laiven Old Friends. Et forskningsprosjekt som jobber med historiske tollister kommer på Arcon for å teste ut et rollespill de har laget for bruk i skolen. Dette er alle gode arrangementer å melde seg på dersom man ønsker litt andre opplevelser enn det de tradisjonelle rollespillene kan tilby.

Vandrerne2Spill som er Powered by the Apocalypse (som årets Scions of Dune) har jo vært ute i noen år, men er likevel langt fra noe typisk «trad»-spill. Vi har også spill som bruker det moderne Cypher system. Av helt nye spill, som forresten passer perfekt inn i årets jippo, kan vi friste med det nye Star Wars-rollespillet Force and Destiny.

Om det man ønsker er latter og nostalgi (med eller uten ironisk distanse), så kan man også finne det man søker på Arcon. For eksempel i rollespillet Action Castle, hvor man simulerer de gamle skrive-eventyrene fra 70- og 80-tallet (GO NORTH, EXAMINE TROLL). Også modulen LAPD vs The World ser ut til å inneholde humor, nostalgi og merkelige konspirasjons-teorier. Og hvis man først vil lese en festlig beskrivelse av en rollespillmodul, så kan man for eksempel kikke på beskrivelsen til Werewolf: The Apocalypse.

Dette er bare et utdrag av de spillene Arcon har å by på. Det anbefales at du tar en kikk i Programmet og ser deg ut hvilke spill du er mest interessert i år spille. Fristen for forhåndsbetaling har gått ut, men du kan fremdeles forhåndspåmelde deg. Dersom det er flere påmeldte enn plasser i spillet, vil de som er forhåndspåmeldt bli prioritert over de som skriver seg på underveis i festivalen.

Stor bredde i rollespillprogrammet
Rull til toppen