Stjernekrig i liten skala

Frykt ikke! Norges største spillfestival har selvfølge masse miniatyrspill på programmet! Vi tilbyr både turneringer og demoer i mange ulike spill, så her kan både veteraner og nybegynnere finne spennende og utfordrende arrangementer. Spesielt gledelig er de mange spillene som kan knyttes til årets jippo.

Dette er en presentasjon av noen av miniatyrspillene du kan delta på i løpet av helgen:

star trek attack wingStar Wars: X-Wing, Turnering (Lørdag 10-18)
Med ikoniske modeller fra en viden kjent setting, er Star Wars: X-Wing fra Fantasy Flight Games kommet for å bli! Stadig økende i popularitet, lover dette spillet å gi deg de mest intense luftkampene i ditt (miniatyrspill) liv! Dette er det definitive spillet for alle som elsker Star Wars og miniatyrspill, med enkle regler og forutsetninger for å gjenskape de spektakulære romkampene som vi alle ønsker å se mer av! Velg ut dine skip, med eventuelle oppgdraderinger, og forbered deg på ufattelig mye spenning og morro!

Star Trek: Attack Wing (Lørdag 13-24)
Star Trek: Attack Wing er utgitt av Wizkids, og baserer seg på en modifisert versjon av FlightPath (det samme spillsystemet som Star Wars: X-Wing). Spillet er svært tematisk innrettet mot Star Trek-universet og er både spennende og underholdende å spille. Man kan være Klingon, Federation, Romulan eller en rekke andre kjente raser. Plukk ut dine favorittkarakterer fra serien eller filmene, og hvilket utstyr skipet skal ha! Her er det bare å komme og la seg sjarmere, da arrangør stiller med alt som er nødvendig for å modig dra dit intet menneske har dratt førut..

star wars armadaStar Wars: Armada, Demo (Søndag 16-21)
Star Wars: Armada er også utgitt av Fantasy Flight Games, og denne gangen handler det om å inntre rollen som storslått flåteadmiral, hvor du enten kjemper mot det fryktede Galaktiske Imperiet, eller håndhever freden i galaksen ved å knuse den usle Opprørsalliansen som våger å true den.. Større og mektigere enn Star Wars: X-Wing, gir Star Wars: Armada spillerne en dybde og taktiske utfordringer som sørger for at spillet skiller seg betydelig ut. Her tar man altså steget opp fra de enkelte piloters luftkamper, og utkjemper slagene som en del av en større kampgruppe, med kapital skip og mindre kamp skvadroner som avventer dine orde.
Ikke la muligheten til å teste Star Wars: Armada fly deg forbi..grip den, og måtte flåten være med deg!

infinityFull Thrust (Søndag 16-21)
Ikke gå glipp av sjansen til å prøve et av de mest populære spill for å representere kamper mellom skip i verdensrommet! Full Thrust, utgitt av Ground Zero Games, har enkle (og ikke minst gratis) regler, som tillater en høy andel kreativitet fra sine spillere. Kommander din flåte av skip, uten behov for å kryssjekke komplekse referanser eller intrikate tabeller!

Infinity, Demo (Søndag 10-12) og Turnering (Søndag 13-21)
Flaggskipet til Corvus Belli, Inifnity, med utrolig lekre modeller i en futuristisk setting som virkelig fanger Sci-Fi følelsen, med en liten dråpe anime/manga!
Små lag av soldater som sammen må overleve det dødelige oppdraget de har blitt utplukket til å gjennomføre, i et spill hvor våpen faktisk er å frykte!
Infinity er helt klart noe man må forsøke seg på, ikke minst da dette er enda et spill hvor reglene er utgitt helt gratis!

Kings of War, Turnering (Lørdag 10-21)
Taktisk, fantasy-inspirert miniatyrspill, der posisjonering og manøvrering av tropper er en viktig del av spillet. Utgitt av Mantic Games, og av mange utpekt som den definitive arvtager etter Warhammer Fantasy, er dette spillet som bare blir mer og mer populært! Om du tidligere har vært fan av Warhammer Fantasy, og har passend modeller liggende..hva venter du på?!

hobbit sbgHobbit SBG, Turnering (Lørdag 10-18 og Søndag 10-18)
Ingen andre miniatyrspill fanger Tolkiens vidunderlige verden og mektige helter og skremmende skapninger på en bedre måte. Med regler som er lette å lære, men moderat vanskelig å mestre, byr spillet på en uforglemmelig reise innenfor Arda i den skala og omfang man ønsker. Dette spillet er sterkt representert med spillgruppe og forening i Norge (primært Oslo, Stavanger og Trondheim).

warmachine and hordesWarmachine & Hordes, Demo (Lørdag 10-18 og Søndag 10-15)
Warmachine og Hordes er satt i en fantasy verden som tilsvarer vårt sene 1800-tall. Magi og teknologi bringes sammen i skjønn harmoni, hvor stridsmagikere kjemper mot mystiske trollmenn, hvor tekno-magiske konstruksjoner braker sammen med fråtsende beist, og hvor staute mennesker sammen må stå imot hordene.

Wrath of Kings, Demo (Søndag 16-18)
Wrath of Kings er et forholdsvis nytt spill fra velkjente og anerkjente Cool Mini or Not. Det blir korte demorunder og giveaways til de som kommer for å prøve!

Dette er bare et utvalg av årets arrangementer. Det fulle programmet kan sees her. Vi har også fremdeles plass til flere arrangement, så om det er noe du savner og føler for å arrangere så oppfordres du til å melde opp arrangementet ditt så snart som mulig. Om du liker å male miniatyrer, så stiller også Arcon med en miniatyrmalekonkurranse (les mer om denne her).

Håper vi sees på Arcon!

Stjernekrig i liten skala

Én kommentar til “Stjernekrig i liten skala

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen