Programboka – nå digitalt

QR-Programbok2Med årets science-fiction jippo, er det på høy tid at Arcon tok steget inn i den dignitale tidsalder. Nei, vi har ingen app (enda), men vi har i hvertfall digitalisert en av Arcons klassiske papirblekker: Programboka.

Programboka er et sammendrag av den viktigste informasjonen fra nettsidene våre, sammen med andre nyttige ting som f.eks. kart over de ulike etasjene og oversikt over når hvilke puljer begynner. Tidligere år har Programboka fantes som et fysisk hefte, men når noe først er trykket så kan det ikke endres. Programboka har altså vært utdatert allerede før festivalen har startet, fordi arrangement endres, rom endres, noe blir avlys og noe kommer til.

Årets programbok er ikke bare digital, og sparer dermed miljøet for masse unødvendig papir. Den kan også endres underveis i festivalen. Alt du trenger å gjøre er å lese av QR-koden vi henger opp, eller skrive inn nettadressen. Du kan altså ha Programboka med deg hvor som helst, på din telefon, nettbrett eller laptop. Lurer du på om det starter et spennende spill i den kommende puljen, men sitter på soverommet og har ikke lyst til å gå ned til Programrommet i første etasje? Fortvil ikke! Bare sjekk Programboka på telefonen din. Du kan også undersøke når et gitt arrangement starter, finne telefonnummeret til vårt deltakerombud, eller dra frem kartet når du (enda en gang) har mistet veien til tårn F.

En digital Programbok er en liten endring for Arcon, som kan medføre store forenklinger for deg. Du kan faktisk laste den ned allerede i dag, og kikke på alt det spennende du kan oppleve på festivalen.

Ta steget inn i fremtiden! Vi sees på Arcon.

Programboka – nå digitalt
Rull til toppen