Magic på Arcon 32

Gathering 1 (1) Magic the Gathering er et stort og fast innslag på Arcon, og det er intet unntak i år. For de som har vært på Arcon 30 og 31, så vil programmet være ganske kjent, og alle arrangementene vil foregå i samme lokaler som tidligere: 4. etasje på Kongshavn skole. I år er det Oslo Magicforening som står for driften av nesten all Magic.

Som vanlig vil det hele helgen være mulig å samle 8 personer, betale en liten sum til registreringen på Magic og spille en miniturnering med 8 personer. Vi har boostere til premiering, og har også boostere til draft. Nytt av i år er at vi har samme opplegg som dette rundt Commander. Samle 4 personer, og vi setter i gang et commanderspill med premier.

På fredag starter vi programmet med Friday Night Magic. Dette vil foregå i to runder med Draft, Legacy og Standard i pulje 1, og Draft og Modern i pulje 2.

Gathering 2På lørdag byr vi på Arcon Sealed Open og Arcon Legacy Open: To store turneringer som vil være kompetetive. Disse vil ha topp8, og gode premier. Vinneren av Legacy Open vil dessuten få den aller siste plassen til søndagens Norwegian Legacy Masters. Det vil også være NM i Minimaster på lørdagen, et tradisjonsrikt format som alltid er morsomt. Om du og en venn har lyst til å spille i lag på lørdagen, så¨vil det være 2HG Sealed også.

Gathering 4For de som har en samling av magickort som er fra begynnelsen av 90-tallet og verdt mer enn en vanlig bruktbil, så arrangerer Kristoffer Jonassen Vintage med 10 proxier på lørdag, og Erland Stabel Petersen arrangerer «Old School (93/94) på søndag. Anbefaler alle som har interesse for gamle og dyre kort å se på når disse turneringene spilles.

På søndag byr vi på Arcon Modern Open og Arcon Standard Open. Disse turneringene er kompetetive og har ganske gode premier. Det blir også en fantastisk turnering på tampen av søndagen for alle som har lurt på «hva slags decker kan man lage av kortene andre kaster?», da Junkyard Sealed er turneringen som avslutter søndagen. Denne passer også perfekt for helt nye spillere som har lyst på gratis kort.Gathering 3

To perler i årets program på Arcon er Missed Trigger Gaming Invitational og Norwegian Legacy Masters. Begge turneringene er fylt med 16 spillere (ikke de samme i begge turneringene) som er blant de aller beste spillerne i Norge… Og de skal spille om store premiepotter! Missed Trigger Gaming Invitational vil også streames på det store internettet, følg med på Arcon sine Facebook sider for link til livestreamen.

Håper å se deg på Arcon 32 for å slenge litt papp på bordet!

Magic på Arcon 32
Rull til toppen