Barnas Arcon

FamilyHar du lyst til å ta turen til Arcon, men har ikke barnevakt? Eller har du kanskje lyst til å introdusere de små for den fantastiske verden av brett- og kortspill? Arcon gir deg muligheten!

På lørdag 25. juni kl. 16-18 arrangeres Barnepuljen. Dette er et arrangement spesielt for barn, aldersgruppen 3-11 år. Barn mellom 3 og 5 år må ha med en voksen på arrangementet, mens eldre barn kan etterlates i trygge hender hos Arcons frivillige. (Dersom foreldre av eldre barn også ønsker å kose seg med spill sammen med barna sine, så er de selvsagt velkomne.)

Her vil de yngste få sitte sammen med en voksen, og spille passende spill for dem, mens de som er litt større får spille med hverandre. Ta gjerne med egne spill, eller la barnet prøve noe vi har tilgjengelig.

For de som er litt eldre, vil vi spesielt trekke frem Ares spillbar. Der kan man låne ut spill, og få bistand fra hyggelige spillverter til å komme i gang med spillet. Arcon Social Club kan også være et egnet arrangement for ungdom. Der er fokuset på samarbeid og sosiale spill, og det er en god arena for å prøve ut spill man ellers bare har hørt om.

Arcon er altså moro både for store og små.

Vi sees på Arcon!

P.S. Husk at barna også må ha egen billett for å komme inn på festivalen, men for alle under 26 år så er dette heldigvis bare 100kr. Kan kjøpes i døra.

Barnas Arcon
Rull til toppen