Arrangør på Arcon

motiv02-nettsidenFor at Arcon skal kunne avholdes er vi avhengig av å ha arrangører av de forskjellige turneringene, spillene og sideprogrammene. Men hva kreves det av en arrangør, og hvordan går man frem? Det forklares her:

Det å være arrangør er egentlig ganske lett. Mange har allerede meld opp sine arrangement, og disse er nå å finne i programmet. Du kan melde opp ditt arrangement her.

Det å være arrangør gjør at du er garantert at ditt favorittspill arrangeres, og du er sikret at du får være med. Alle arrangører får også en eksklusiv t-skjorte (men bare 1stk totalt, selv om du arrangerer flere spill). Denne t-skjorten kan hentes på Programrommet i løpet av festivalen. Dersom du deltar med en selv-skrevet rollespillmodul har du også mulighet til å vinne beste modul (modulskribenter får også noen egne goder, i tillegg til t-skjorten… Disse kan også hentes på Programrommet i løpet av festivalen).

Dine oppgaver som arrangør i forkant av festivalen er:

 • Du bør melde på arrangementet ditt så snart som mulig, for å sikre eksponering og mulighet for flere påmeldte.
 • Arrangerer du et rollespill bør du helst levere inn en modul før festivalen – helst direkte på våre nettsider. Modulen kan skrives ut for deg (i sort-hvitt) og kan hentes på Programrommet.
 • Du bestemmer selv hvor mange som maksimum kan bli med på ditt spill/turnering, og du er dermed også selv ansvarlig for å skaffe flere GMer, brett/spillbord etc. dersom dette skulle behøves. Arcon kan være behjelpelig med dette, for eksempel har vi ganske mange brettspill på lager. Ta kontakt med oss i god tid før festivalen dersom du ønsker vår hjelp.

Dine oppgaver i løpet av festivalen er:

 • Du bør komme på Arcon i god tid før ditt arrangement starter (husk å sjekke tidspunkt for arrangementet ditt i programmet).
 • Du bør gå innom Programrommet før start og hente listen over påmeldte, og sjekke hvilke(t) rom du har blitt tildelt. På Programrommet kan du også hente din arrangørbelønning.
 • Dersom du skal låne brettspill fra Arcon (dette må klareres på forhånd), henter du også ut disse fra Programrommet.
 • Dersom det skal kåres en vinner, tar du også med vinnerskjema fra Programrommet.
 • Gå til oppsatt rom, og vent på de andre deltakerne. (Arcon er ikke ansvarlig for hvor mange som melder seg på ditt spill/turnering.)
 • Dersom det er for mange som har møtt opp, så er det listen over påmeldte som bestemmer prioriteringsrekkefølgen (de som betalte for festivalen først, er satt opp øverst).
 • Du har ansvar for å starte turneringen/spillet og fordele spillere på bord/spilledere.
 • Dersom du har lånt spill av Arcon, er du ansvarlig for at disse leveres tilbake til Programrommet i ryddig og komplett tilstand.
 • Dersom det kåres en vinner, er du ansvarlig for at resultatskjemaer blir levert tilbake til Programrommet etter turneringen, og du bør oppfordre vinneren til å komme innom Programrommet for å hente sin premie

Har du flere spørsmål eller kommentarer, send en epost til program@spillfestival.no.

Arrangør på Arcon

Én kommentar til “Arrangør på Arcon

 1. For your ArCon icon, why is our American Sherman tank heading *west*? Are we *running* (out on you)? :/

  Trump hasn’t won *yet*. 🙂

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen