Kjøp t-skjorten nå!

13046349_927599630692239_926224375_nI år er det kun forhåndssalg av t-skjorter til Arcon. Det vil si at det vil ikke skje noe salg av t-skjorter på selve Arcon, men alle som kjøper skal kunne hente dem under festivalen. Fristen for å handle inn din Arcon t-skjorte er 7 juni kl. 23:59.

Som tidligere år vil Arcon også dele ut t-skjorter til frivillige, arrangører og vinnere, men bare salgsskjorten er tilgjengelig for alle deltakerne. Designet på årets salgs-skjorte ligner på plakatdesignet, og viser et romskip inspirert av Millenium Falcon og The Enterprice.

T-skjortene koster 200 kroner og finnes fra størrelse XS til 6XL.

T-skjortene kjøpes i vår Billettbutikk, ved å trykke på «T-skjorter og souvenirer». Terninger og kopper selges som vanlig under festivalen, men også disse kan forhåndskjøpes i billettbutikken om du ønsker det. (Og når du først er der inne, så kan du jo plukke med deg inngangsbillett til Arcon samtidig!)

Nå er det under to måneder til Arcon. Håper vi sees!

Kjøp t-skjorten nå!

2 kommentarer til “Kjøp t-skjorten nå!

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen