Vellykket Mini-Arcon

logo_new_topI slutten av november ble det arrangert nok et Mini-Arcon på Chateu Neuf. Dette er tydelig et populært arrangement, for i løpet av de to dagene var det anslagsvis over 250 personer innom. Dette er ny rekord for Mini-Arcon!

Det var masse spill til utlån, og mange tok dessuten med egne spill. Noen hadde planlagt på forhånd hva de skulle spille og hvem de skulle spille med, men også de som kom tilfeldig innom fant seg noe gøy å gjøre. Det var god stemning, mange spillglade mennesker både lørdagen og søndagen, og fremdeles har lokalet kapasitet til mer. Chateu Neuf har altså rom for at vi kan vokse enda litt til.

Vi planlegger en ny Mini-Arcon på sen-vinteren, og kommer tilbake med nøyaktig dato så snart denne er klar.

I mellomtiden anbefaler vi at du kikker på annonsering av jippo for Arcon 32, og tenker på hva du vil arrangere og spille på sommerens store spillfestival. Husk også å like siden vår på Facebook, slik at du kan følge med på små og store Arcon-relaterte nyheter.

Vellykket Mini-Arcon
Rull til toppen