Mini-Arcon i november!

Bilde lånt fra Det Norske Studentersamfund, se studentersamfundet.no.

Mens vi alle lengter etter sommer og Arcon 32, kan vi nå friste med to dager spill og moro allerede 21.-22. november! Vi håper du kommer, og tar med deg venner og bekjente. Du trenger ingen inngangsbillett og det koster ikke noe å delta. Arrangementet er åpent for alle, uansett alder og erfaringsnivå.

Som forrige gang, har vi igjen fått låne Chateau Neuf, rett ved Majorstuen t-banestasjon (kart). Vi starter klokken 12 både lørdagen og søndagen, og planen er at spillingen skal fortsette til langt utpå lørdagskvelden. Søndagen stenger vi kl. 20:00. Personer under 18 må dessverre forlate lokalet før kl. 20:00 på lørdagen pga skjenkelovgivning. Chateau Neuf har salg av øl og andre drikkevarer i sine barer, og ber om at man ikke nyter medbragt alkohol. Mat og snacks kan også kjøpes på Chateau Neuf, eller du ta med din egen.

Arcons programutvalg sørger for at det finnes en del spill til utlån, men du oppfordres også til å ta med egne spill. Dersom du ønsker å arrangere noe for andre, ta gjerne kontakt med oss på programutvalg@spillfestival.no. Du kan også finne informasjon om planlagte arrangementer og snakke med andre deltagere i vår event på Facebook. Det er allerede planlagt flere mindre turneringer, både i miniatyrspill og brettspill, og flere vil bli annonsert.

Som forrige gang, har Arcon nå også et samarbeid med Fantastene, og i år vil de kunne gi et tilbud til de som interesserer seg for elektroniske spill. Under Mini-Arcon setter Fantastene opp noen konsoller i Lillesalen, og de vil livestreame finalen i ESLs nye turnering for Dota 2.

Uansett hva slags spill du liker, hvor mange du eier eller hvor erfaren du er: Håper å se dere alle på Mini-Arcon høsten 2015.

Mini-Arcon i november!
Rull til toppen