Dato for Arcon 32

logo_new_topKomitéen er satt og arbeidet med Arcon 32 er godt i gang. Det er svært mye arbeid som gjenstår før festivalen kan avholdes, men en ting er allerede bestemt: Datoen for Arcon 32 er satt til helgen 24.-26. juni.

Hvorvidt festivalen vil fortsette til mandagen etter, slik den har gjort de siste årene, er ikke avklart enda. Dette vil blant annet avhenge av hvilket lokale vi får. Vi vil undersøke mulighetene for å være på Kongshavn igjen, men vil også se på andre potensielle lokaler.

Jobber du, eller kjenner du noen som jobber, på en stor ungdoms- eller videregående skole i Oslo? Da kan du gjerne ta kontakt med komitéen på admin@spillfestival.no. Kanskje kan Arcon bli avholdt i ditt nabolag i 2016.

Dato for Arcon 32

2 kommentarer til “Dato for Arcon 32

  1. Er Sogn Vgs aktuelt igjen? Likte veldig godt å kunne parkere like ved. Lettere for oss som tar bunkevis av brettspill med ????

    1. Hei, litt sent svar, men det er vel bedre sent enn aldri.
      Arcon 32 blir på Kongshavn vgs., som det har vært de siste par årene. Vi var i kontakt med Blindern vgs (tidligere Sogn vgs.), men de ønsket ikke å leie ut skolen til oss

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen