Vinneren av modulkonkurransen 2015

20. juni 2015 Program 0 Comments

liten-skurk_utentekstÅrets modulkonkurranse mottok fire bidrag (her i tilfeldig rekkefølge):

  • Call of Cthulhu: World War 2
  • D&D 5th ed.: Sypikene i Waterdeep
  • Stormbringer: The Merchant
  • D&D 5th ed.: Kvitjernets ild

Arcon er glad for å ha mottatt fire gode og interessante rollespillmoduler, og konkurransen var overraskende jevn i år. De tre bidragene som ikke nådde helt opp, er alle originale og spennende, og juryen vil anbefale alle disse arrangementene for Arcons deltakere.

I vurderingen av vinnermodulen skriver juryen at den er en komplett og solid bygget modul. Modulen inneholder alle de elementer som trengs for at en GM skal kunne plukke den opp og kjøre den på sparket, og den kan tilpasses både i tid og antall spillere. Plottet er i grunnen ganske enkelt, men med noen overraskende twists som gjør det interessant å spille. Juryen trekker også frem utmerket layout og en kortfattet men presis tekst, og gode illustrasjoner. Alt i alt utviser modulforfatteren godt håndverk og leverer en enkel rollespillmodul som er utmerket for 5 timer med rollespilling på en spillfestival.

Vinneren av Arcons modulkonkurranse er Stormbringer: The Mearchant! Arcon gratulerer forfatteren Esteban Manchado Velázquez med seieren. Han kan komme innom Programrommet i løpet av festivalen for sin premie.