Ta med barna på Arcon

FamilyHar du lyst til å ta turen til Arcon 31, men har ikke barnevakt? Eller har du kansje lyst til å introdusere de små for den fantastiske verden av brett- og kortspill? Arcon gir deg muligheten!

På søndag 21. juni fra 13:00 til 15:00 setter vi opp et arrangement spesielt for barn, aldersgruppen 3-11 år. Barn mellom 3 og 5 år må ha med en voksen på arrangementet, mens eldre barn kan etterlates i trygge hender hos Arcons frivillige. (Dersom foreldre av eldre barn også ønsker å kose seg med spill sammen med barna sine, så er de selvsagt velkomne.)

Her vil de aller minste få sitte sammen med en voksen, og spille passende spill for dem, mens de som er litt større får spille med hverandre. Ta gjerne med egne spill, eller la barnet prøve noe vi har tilgjengelig.

Dette blir moro for store og små!

Vi sees på Arcon!

P.S. Husk at barna også må ha egen billett for å komme inn på festivalen, men for alle under 26 år så er dette heldigvis bare 50kr. Kan kjøpes i døra.

 

Ta med barna på Arcon
Rull til toppen