Hvilket kortspill liker du best?

pokerArcon har stor variasjon, både i typen arrangement og turneringenes størrelse. Kortspill er spesielt populært, og på Arcon arrangeres det store turneringer i både Magic: The Gathering og poker. Dette kan du lese mer om i vårt program.

Men det finnes mange ulike kortspill, og Arcon har blant annet tre andre store kortspill-turneringer.

De to første, Dominion og Android:Netrunner, er store og velkjente spill som har vært arrangert på Arcon mange ganger. Warhammer 40K Conquest er et mindre kjent spill, men tilhører en svært kjent spill-setting. I alle disse tre er det heder, ære og premier til vinneren.

DominionHand_250  Dominion gjorde deckbuilding-spill til en egen sjanger. Man starter med samme kort og samme utgangspunkt, og skaffer flere kort fra et felles marked som blir en del av kortbunken din. Målet er å ha flest poeng i bunken ved spillets slutt. Innledende runder av norgesmesterskapet spilles på løradg fra kl 16:00, finale på søndag formiddag fra kl. 10:00.

netrunnerAndroid:Netrunner er et cyberpunkt-kortspill for to spillere. Gigantiske mega-firmaer beskytter seg mot hackere som prøver å infiltrere systemene. Spillet ble originalt laget av Richard Garfield (mannen bak Magic: The Gathering), men har blitt oppdatert med nytt design og en mer dynamisk spillopplevelse. Regionals arrangeres på Arcon på lørdagen fra kl. 10:00.

conquestWarhammer 40K Conquest er et strategi-kortspill for to spillere, der spillerne styrer en hær tilhørende en av de store rasene i Warhammer 40K universet. For å sikre at nettopp din rase vinner, må du hærta Traxis-sektorens viktigste planeter. I år settes Warhammer 40K Conquest opp som demo-spilling på lørdag 10 – 15 og som turnering (med Store Championship priser) på søndag 10 – 15.

Kortspill er gøy, enten man spiller store turneringer eller små, uformelle spill. Les mer om arrangementene i vårt program. Savner du ditt favorittspill? Kanskje du har lyst til å arrangere det selv? Send gjerne en epost til program@spillfestival.no eller registrer ditt arrangement her.

Vi sees på Arcon!

Hvilket kortspill liker du best?

Én kommentar til “Hvilket kortspill liker du best?

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen