Bli gopher, gå opp i level

FrivilligArcon er et frivilig arrangement som drives av ildsjeler fra hele Norge. Uten alle disse fantastiske menneskene hadde vi ikke hatt noen spillfestival. All mulig hjelp trengs under en festival som denne, alt fra flipping av burgere, til bæring av stoler, eller vakt på auditoriet. Disse frivilige kalles gophere, og du kan også lese mer om dette her. Noen jobber hele helgen, mens andre bare noen få puljer. Vi setter uansett pris på all hjelp vi kan få.

Har du tenkt deg innom Arcon 31 og har litt ledig tid? Vil du bli kjent med festivalen på en annen måte enn bare som vanlig deltaker? Registrer deg som gopher i påmeldingen din! Slik vet vi at vi kan regne med din hjelp. (Du kan selvsagt også bare ramle innom, og høre om vi trenger noe hjelp underveis.)

Som gopher under Arcon tjener du opp XP («experience points», altså erfaringspoeng) for innsatsen din. Dette er en måte for festivalen å vise at vi setter stor pris på hjelpen gopherne gir oss. Når du har tjent nok XP går du opp i level, som gir stadig bedre goder. Du kan lese mer om de ulike levlene og godene her.

Gopherspillet er det beste spillet på Arcon, fordi du både har det gøy og samtidig bidrar med at alle de andre deltakerne på festivalen får en best mulig opplevelse. Hvilket level ender du på i år?

Bli gopher, gå opp i level
Rull til toppen