Miniatyrspill på Arcon!

 

HeroclixPå Norges største spillfestival blir det også Norges største utvalg av miniatyrspill-arrangement.

Kan du ikke så mye om miniatyrspill? Det blir arrangert demoer i warmachines&hordes (lørdag og søndag), heroclix (lørdag) samt potensielt Bolt Action, Star Wars Armada med fler.

Det arrangeres også miniatyr-malekonkurranse, 3 enkle kategorier: Liten miniatyr, stor miniatyr og gruppe.

Her er en oversikt over noen av de miniatyr-arrangementene som Arcon har tilby i løpet av helgen:

Heroclix (turnering søndag, demo på lørdag)
HeroClix er et miniatyrspill der superhelter (og skurker) fra tegneseriene braker sammen. Vi spiller med 400-poengs lag, og alle deltakere må stille med eget lag. Les mer om formatet her.
Vil du være med, men har ikke lag? Stikk innom demoen på lørdag! Turneringen er lagt opp for både nye og erfarne spillere, og det er fullt mulig å være med kun etter å ha deltatt på demoen. Alle deltakere får premie, vinneren får ekstrapremie.

infinityInfinity (søndag)
Infinity er et visuelt hardtslående spill med fantastiske modeller. Spillet baserer seg på relativt små grupper modeller som braker sammen i et futuristisk landskap. 2-300 poeng avhengig av antall deltagere.

Kosedyrturneringen (lørdag)
Kosedyrturneringen er en tradisjonsrik kamp mellom kosedyr og deres eiere for heder og ære! Alle som vil delta tar med seg sitt eget favorittkosedyr. Kosedyrturneringen er den avgjørende muligheten du har til å bevise at nettopp ditt kosedyr er Norges mest blodtørstige og ressurssterke! Har du en lodden, men kampklar venn som ønsker en sjanse til å vise hva den er verdt? Bli med!

xwingStar Wars X wing (søndag)
Star Wars X-Wing Miniatures har raskt utvidet seg til den nye tilskuersporten da alle har et forhold til de flotte miniatyrene som plasseres på det relativt beskjedne spillearealet på 90*90 cm. Denne turnering vil følge siste offisielle sett med regler 100 poeng av en fraksjon, det være seg Empire, Rebel eller «Scum and Villainy».

Flames of War (lørdag)
Et simuleringsspill i andre verdenskrig i liten skala. I denne turneringen kjempes det med «late war»-lister og er en eskaleringsturnering. Man tar med 1000 poeng og legger til 250 poeng per slag totalt 4 slik at man ender på 1750 poeng i fjerde og siste spill. Det er ingen malekrav men man må ha med seg egne modeller og det man behøver for å spille ellers

hobbitminiatureThe Lord of the Rings/Hobbit Strategy Battle Game (lørdag)
Spillet som var meget populært for 10 år siden har fått en ny oppvåkning og øker i popularitet. Flotte figurer i et enkelt men likevel krevende regelsett. Det blir en 600 poengs turnering i, og vi spiller tre kamper på hver 2 timer med en halvtime pause mellom hver kamp. Ta med deg alt du trenger for å spille, inkludert miniatyrer, regelbøker, terninger og målebånd.

Warhammer Fantasy Battles (lørdag)

En avslappet turnering hvor det er høyt under taket, åpent for alle med 2000 poeng i 3 slag. Er du ny til hobbyen og har bare 1000 poeng Ta med en venn med 1000poeng til og spill som allierte på samme bord!

Warhammer Fantasy Battles Endtimes (søndag)
Som en siste farvel med 8th ed kjører vi et stort Endtimes slag; Chaos mot «Order». Endtimes regler og modeller gjelder. Ca 2000 poeng per spiller, balansering etter oppmøte. Møt opp kl 10 og så har vi det gøy så lenge vi gidder frem til kl 18.

Miniatyrspill på Arcon!
Rull til toppen