Forfatterne kommer!

Flere norske forfattere kommer på Spillfestivalen Arcon 20. juni for å delta i en paneldebatt. Så langt bekreftet er Asbjørn Rydland, Mari Moen Holsve, Ørjan N. Karlsson og Torbjørn Ø. Amundsen. Debatten er selvsagt åpen for publikum, og gratis utover vanlig inngangsbillett på festivalen. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål underveis, og etter forfatterpanelet kan det bli mulig til å hilse på forfatterne og få bøkene sine signert. Arrangementet starter kl. 19:00.

ForfattereAsbjørn Rydland står bak fantasyserien Drakeguten. Dette er ungdomsbøker skrevet på nynorsk, og omhandler den unge gutten Koll og de eventyrene han blir blandet opp i.

Mari Moen Holsve debuterte som 19-åring, og har blant annet skrevet serien om Halvgudene. Dette er en fantasy-serie om tre trillinger fra Oslo som oppdager at moren deres egentlig er en gud fra det mystiske øyriket Tiladen.

Ørjan N. Karlsson og Torbjørn Ø- Amundsen er tidligere presentert her, i forbindelse med et skriveverksted som de avholder tidligere samme dag. Vi minner om at påmeldingen til skriveverkstedet fremdeles er åpen. Fristen for påmelding er 19. mai.

Oppdatering 27.05.15: Jon Ewo har måttet trekke seg.