Aprilsnarr: Tights gjør Arcon super

tightsArconDette var en aprilsnarr. Du kan selvsagt komme akkurat som du vil på Arcon, og både personer med og uten kostyme er velkomne. Under kan du lese den opprinnelige teksten:

De færreste av Arcons deltagere tar jippoen seriøst, og gapet mellom spillinteresserte og cosplayere er større enn noen gang.

Derfor har komiteen i dag bestemt at årets festival vil ha en kleskode for inngang på festivalen. Alle deltagere, uavhengig av alder, kjønn, kroppsfasong etc, må bruke tights. Fargen på tightsen er valgfri, og vi godkjenner selvsagt både strømpebukser, fishnets, stay-ups, trenings-tights og historiske hoser. Tightsen må dekke minst fra midt på leggen til midt på låret, og gophere med målebånd vil stå klare ved inngangen for å måle at benplagget sitter stramt nok. Å ha trusen på utsiden av tightsen er valgfritt.

Denne avgjørelsen ble tatt etter at en spørreundersøkelse på Desucon Fantasy for et par måneder siden, viste at et overveldende flertall (5346 personer) ville vært mer interessert i å gå på Arcon dersom alle var i kostyme (1294 svarte at det ikke spilte noen rolle, og 26 ønsket ikke å svare). Har du ikke egne tights, eller har du glemt å ta dem med, så kan et utvalg tights kjøpes i infodesken under festivalen.

Vi håper dette tiltaket vil bli tatt godt imot av våre deltagere, og at flest mulig benytter denne muligheten til å ikle seg et virkelig supert kostyme. Forhåpentligvis kan en slik kleskode gjøres til en årlig tradisjon.

Aprilsnarr: Tights gjør Arcon super

4 kommentarer til “Aprilsnarr: Tights gjør Arcon super

  1. Give me a break. No offence, men vil helst slippe å se majoriteten av deltagerne i tights.

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen