Supre t-skjorter: Får du tak i alle?

T-skjorteArcons t-skjorter er helt spesielle. De designes og trykkes hvert år, tilpasset det årets jippo. Samme design kommer sannsynligvis aldri igjen. I år er jippoen superhelter og superskurker, og vi har derfor spesielt supre t-skjorter.

Bildet viser designet på årets deltaker-skjorte. Du kan SIKRE deg at du får tak i den, ved å forhåndsbestille t-skjorten før 8. juni. Alt du trenger å gjøre er å bestille skjorten gjennom Arcons butikk innen 8. juni (kanskje du skal forhåndsbetalte inngangsbilletten din samtidig?), betale for den, og så hente den i infodesken så snart du kommer på festivalen. Du kan bestille t-skjorter etter denne datoen også, men da kan vi ikke garantere deg at du får størrelsen din. Obs! T-skjorten bør helst hentes på en av festivalens første dager, om du har mulighet til det.

Det er totalt fire ulike t-skjorter å samle på årets festival: Gopher, arrangør, vinner og deltaker, og bare deltaker-skjorten er tilgjengelig for alle festivalens deltakere. Alle de fire t-skjortene har ulike farger og ulikt design. Gopher-skjorten får du hvis du jobber som gopher i to puljer eller mer. Arrangør-skjorten kan du hente på Programrommet underveis i festivalen dersom du har meldt på, og avholder, et arrangement. Vinner-skjorten får du om du vinner et oppsatt spill eller turnering som premieres. Alle disse tre kan du altså skaffe deg gratis underveis i festivalen, om du bidrar med noe eller er heldig/flink nok til å vinne noe. Bare deltaker-skjorten kan kjøpes.

Klarer du å få tak i alle?

Supre t-skjorter: Får du tak i alle?
Rull til toppen