Skriveverksted med publiserte forfattere

skriveEr du glad i å skrive? Drømmer du om å en gang utgi bok? Da er Arcons skriveverksted noe du ikke kan gå glipp av!

De to forfatterne Torbjørn Ø. Amundsen og Ørjan N. Karlsson kommer til Arcon for å holde et skriveverksted for lovende forfatterspirer, og DU kan være med. Dette er en unik sjanse til å få teksten sin lest av publiserte forfattere og få råd og tips om hvordan man selv kan bli bedre. Du kan lære mer om skriveprosessen, motivasjon, vanlige fallgruver, og hvordan få tekstene dine publisert. Verkstedet koster ingenting, utover vanlig inngangsbillett til festivalen. Hovedfokuset vil være på fantastisk litteratur, men ikke utelukkende.

Vil du lese mer om forfatterne og hvordan man melder seg på, kan du trykke her. Husk at påmeldingsfristen er 19. mai. Selve skriveverkstedet går av stabelen under Arcon på formiddagen lørdag 20. juni.

Husk! Får du ikke plass, eller har du ikke mulighet til å være med? Fortvil ikke! Flere forfattere fra Fabelprosalauget kommer også på en paneldebatt på Arcon lørdag 20. juni fra kl. 19.

Skriveverksted med publiserte forfattere

3 kommentarer til “Skriveverksted med publiserte forfattere

  1. Kommer det til å bli filmet? Hadde ikke vært så dumt i disse youtube-dager…

    1. Skriveverkstedet er et eksklusivt tilbud for de av Arcons deltakere som melder seg på og får plass. Det vil derfor ikke bli filmet.
      Ingvild, for Arcon 31

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen