Skjulte skatter på Arcon-auksjonen

700-nye-viner-klar-for-auksjonSkulle du ønske at du hadde bedre plass i boden eller hyllene? Har du brettspill, rollespill eller andre Arcon-vennlige gjenstander som aldri ser bruk? Hadde det ikke da vært bedre om disse tingene havner i hendene på noen som vil bruke dem? Da bør du selge tingene dine på Arcons auksjon! (Kanskje du kan tjene noen kroner, også.)

Auksjonen på Arcon selger brettspill, rollespill, kortspill, blader, filmer og andre gjenstander som Arcon-gjengere vet å sette pris på. Det er i utgangspunktet ingen grenser for hvor få eller hvor mange ting du kan selge. Hvis du har lyst til å selge noe på auksjonen, så kan du sende en epost til vår kompetente auksjonarius (ursus1@gmail.com) som vil gi deg råd og praktisk informasjon.

Arcon-auksjonen også er en perfekt anledning til å skaffe seg det ene tillegget du mangler for å få samlingen komplett. Eller et obskurt og merkelig spill som du aldri har hørt om. Kanskje du finner en billig utgave av et rollespill som du har siklet på lenge, men aldri hatt råd til å kjøpe. Det er også underholdende å se på alt det rare folk selger, for ikke å snakke om alt det som folk er villige til å kjøpe! Få deg en god latter, lær merkelige ting om spill og fandom, og gjør noen kupp. Arcon-auksjonen har MYE å by på.

Årets auksjon foregår fra kl. 11:00 på søndag 21. juni, i det store auditoriet på Kongshavn skole. Er du nysgjerrig på hvordan auksjonen foregår, og hvilke regler vi har for depositum, budgivning og så videre, så kan du lese mer her.

Skjulte skatter på Arcon-auksjonen
Rull til toppen