Arcon besøkte Desucon Fantasy

ArconDesu1I slutten av mars ble Desucon Fantasy avholdt i Oslo, og over tusen ivrige cosplay-interesserte tok turen. Det var mange stands fra ulike butikker, kunstnere og organisasjoner, blant annet fra Spillfestivalen Arcon. Fire komitémedlemmer fortalte ivrig om festivalen til nysgjerrige con-deltagere: Vi delte ut flere hundre flyere, snakket om spill og spillmiljø, og mange ble nysgjerrige når de fikk høre at Arcon også har en cosplay-konkurranse.

Dette var en god anledning til å nå frem til folk som ellers kanskje ikke ville hørt om festivalen. De unge ble spesielt interessert når vi fortalte at det bare koster 50kr å delta for hele helgen, mens de litt eldre ble entusiastiske når vi nevnte at vi har pub med ølservering. Vi håper at mange av deltagerne på Desucon Fantasy også vil besøke Arcon 19.-22. juni. Har du lyst til å lese mer om Arcon, så se på spillfestival.no. Er det spesielt cosplay-konkurransen vår du er nysgjerrig på, så trykk her.

 

Bildet er tatt av komitémedlem Cathrine Siggerud, og viser de andre komitémedlemmene som spiller spill og har de gøy på standen.

Arcon besøkte Desucon Fantasy
Rull til toppen