Meld deg som arrangør!

super_utentekst2Arrangørene er blant Arcons superhelter. For at festivalen skal kunne avholdes er vi nødt til å ha arrangører av de forskjellige turneringene, spillene og sideprogrammene. Det å være arrangør er egentlig ganske lett. Flere har allerede meld opp sine arrangement, og disse er nå å finne i programmet. Du kan melde opp ditt arrangement her.

Det å være arrangør gjør at du er garantert at ditt favorittspill arrangeres, og du er sikret at du får være med. Alle arrangører får også en eksklusiv t-skjorte (dog bare en totalt, selv om du arrangerer flere spill). Denne t-skjorten kan hentes på Programrommet underveis i festivalen. Dersom du deltar med en selv-skrevet rollespillmodul har du også mulighet til å vinne beste modul (modulskribenter får også noen egne goder, i tillegg til t-skjorten… Kan hentes på Programrommet underveis i festivalen).

Dine oppgaver som arrangør er:

  • Du må melde på arrangementet ditt så snart som mulig.
  • Du må komme på Arcon, i god tid før ditt arrangement starter.
  • Du må gå innom Programrommet før start og hente listen over påmeldte, deretter gå til oppsatt rom, starte turneringen/spillet og fordele spillere på bord/spilledere. (Arcon er ikke ansvarlig for hvor mange som melder seg på ditt spill/turnering.)
  • Dersom det kåres en vinner, som du ønsker at Arcon skal premiere, må du sørge for at resultatskjemaer blir levert inn og oppfordre vinneren til å besøke Programrommet for å få premien sin.
  • Arrangerer du et rollespill bør du levere inn en modul før festivalen – helst direkte på våre nettsider. Programutvalget vil da kunne printe den ut for deg (i sort-hvitt).
  • Du bestemmer selv hvor mange som maximum kan bli med på ditt spill/turnering, og du er dermed også selv ansvarlig for å skaffe flere GMer, brett/spillbord etc. dersom dette skulle trengs. Arcon kan være behjelpelig med dette, for eksempel har vi ganske mange brettspill på lager. Ta kontakt med oss i god tid før festivalen dersom du ønsker vår hjelp.

Har du flere spørsmål send en epost til program@spillfestival.no.

Meld deg som arrangør!

Én kommentar til “Meld deg som arrangør!

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen