Mange besøkende på Mini-Arcon

Mini-Arcon forrige helg ble en stor suksess! Spillinteresserte fra fjern og nær hygget seg med brettspill og miniatyrspill på Chateau Neuf.

Vi hadde opp mot 200 besøkende i løpet av helgen! Dette er et fantastisk godt resultat, og viser at det er rom for flere større spillarrangement i Oslo i løpet av året. Arcon fikk låne mange brettspill av Spillklubben Ares, noe som gjorde at deltagerne kunne droppe inn på Chateau Neuf og låne ut spill uten videre forberedelse eller utstyr. Slik vil det også bli på Spillfestivalen Arcon til sommeren.

I tillegg til utlån av spill, så hadde vi også flere oppsatte brett- og miniatyrspill. Blant annet en større miniatyrspillturnering i X-Wing og en demo av Black Powder. Spillforeningen The Fellowship holdt miniatyrspillturnering i Lord of the Rings/The Hobbit, og turneringen i Star Wars Attack Wing ble dedikert til nylig avdøde Leonard Nimoy (kjent som Spock fra Star Treck). En nyutviklet, norsk utvidelse til Agricola ble også testet, og de som spilte Eclipse holdt på til siste minutt på søndag kveld. Dette er bare noen av arrangementene som foregikk, og du kan se bilder fra helgens spilling lengre ned i denne posten.

Arcon ønsker å takke Fantastene for et godt samarbeid. Vi oppfordrer spillinteresserte studenter til å holde kontakten med dem videre, og håper å få muligheten til å samarbeide om arrangementer i fremtiden også.

B60K5331EclipseLight1 B60K5299MilleniumFalcon_Single

Maybe 20150301_164503

20150301_162709 Untitled-1

Mange besøkende på Mini-Arcon
Rull til toppen